به گزارش ایرنا؛ «مهدی رمضانی» عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه با حضور کارشناسان ستادی و رؤسای ادارات کتابخانه های عمومی شهرستانها، افزود: منظور از این سفرهای بدون اعلام قبلی، غافلگیری نیست و در این بازدیدها بررسی میشود که تصمیمات ستادی و نحوه مدیریت چقدر با واقعیت های موجود اعلام به نهاد انطباق دارد و ما باید از نزدیک مشکلات را لمس کنیم.
وی ادامه داد: مدیریت رابطه ستاد با همکاران، نقشی حیاتی در پیشبرد اهداف نهاد و ترویج کتابخوانی ایفا می کند و به تحقق اهداف سازمانی می انجامد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، نیز در این جلسه گفت: بازدید و حضور معاونت توسعه کتابخوانی در استان منشاء خیر و برکت است و در این بازدید ها بسیاری از مشکلات کتابداران و ساختمان کتابخانه ها برطرف خواهد شد.
«معصومه حسنی خونسار» اظهار داشت: اکنون در استان کرمانشاه ۱۰۸ باب کتابخانه عمومی با زیربنای ۴۲ هزار و ۱۸۰ مترمربع فعال است.
او یادآوری کرد: اکنون یک میلیون و ۱۶۸ هزار و ۲۲۷ نسخه کتاب در کتابخانههای عمومی استان موجود است و تعداد اعضای این کتابخانه ها به ۷۲ هزار نفر رسیده است.
حسنیخونسار همچنین تعداد کتب موجود در کتابخانه های عمومی استان را یک میلیون و ۱۸۴ هزار و۴۲۴ نسخه اعلام کرد.
در ادامه معاون توسعه کتابخانهها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور با هدف بررسی وضعیت کتابخانههای استان کرمانشاه، از کتابخانههای عمومی این استان بازدید کرد و با مدیران و کتابداران استان گفت وگو کرد.
«معصومه حسنی خونسار مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه»، «سید باقر میرعبداللهی، مدیرکل تأمین منابع نهاد»، «اصغر گودرزی، مدیرکل امور کتابخانهها»، «هادی آشتیانی، مدیرکل امور فرهنگی»، در این بازدیدها حضور داشتند و در این سفر یک روزه از بیش از ۴۰ کتابخانه بازدید به عمل آوردند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان و ۲ هزار و ۵۹۵ آبادی دارد و ۲.۴ درصد جمعیت کشور در این استان سکونت می کنند که از این تعداد ۷۵ درصد در نقاط شهری و ۲۵ درصد در نقاط روستایی زندگی می کنند.