به گزارش ایرنا، عباس رضایی عصر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی "کاشان پایتخت نهجالبلاغه" در دفتر آیتالله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان افزود: کاشان با توجه به ویژگیهایی که دارد مانند علمای بزرگ، فرهنگ بالا، حوزههای علمیه، دانشگاههای بزرگ و مردم متدین به عنوان پایتخت نهجالبلاغه انتخاب شده است.
وی با بیان اینکه انتظارات ما از کاشان با قدمت دیرینه و مردم متدینش بسیار بالاست، اظهار داشت: لازم است با توکل به خدا از ظرفیتها و امکانات موجود در این شهرستان، استان و کشور برای بسط فرهنگ نهجالبلاغه در بین مردم استفاده کرد.
استاندار اصفهان با تاکید بر ضرورت استفاده از روشهای خلاقانه برای بسط فرهنگ نهجالبلاغه در ارکان مختلف زندگی انسان اضافه کرد: در این راه باید از ظرفیت ادارههای مختلف استفاده شود و درنگ در این کار جایز نیست.
رضایی با اشاره به اینکه اعتباراتی نیز برای این کار تخصیص خواهد یافت، تصریح کرد: اگر بخواهیم تا زمان ابلاغ ضوابط بودجه سال ۱۴۰۰ منتظر بمانیم، دیر میشود به همین دلیل نباید فرصتهای موجود را از دست بدهیم.
وی با بیان اینکه از امکانات موجود مانند وقف، شهرداری و ظرفیتهای دانشگاهها میتوان برای پیشبرد برنامههای "کاشان پایتخت نهج البلاغه" استفاده کرد، گفت: ایجاد دوباره تشکیلاتی برای این کار و در این شرایط خاص کشور و عدم استفاده از ظرفیتهای موجود برای دولت امکانپذیر نیست.
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه امکانات موجود در بخشهای مختلف دولتی برای چنین روزهایی باید با تدبیر و مدیریت استفاده شود، افزود: زمان بسرعت میگذرد و ما باید بکوشیم با بهرهگیری از داشتههای موجود، خروجی خوبی در این زمینه داشته باشیم.
رضایی با اشاره به اینکه قرار نیست از بودجه پایتخت نهجالبلاغه برای اموری مانند ایجاد ساختمان اداری استفاده شود، تصریح کرد: هنوز ضوابط اجرایی بودجه سال ۱۴۰۰به هیچ استانی ابلاغ نشده است و از طرفی نمیتوانیم دست روی دست بگذاریم تا فرصتها از کف برود و کاری انجام نشود.
به گزارش ایرنا، استاندار اصفهان عصر چهارشنبه برای افتتاح ندامتگاه جدید کاشان و شرکت در جلسه شورای هماهنگی "کاشان پایتخت نهج البلاغه " در دفتر آیتالله عباسعلی سلیمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان به این شهر سفر کرد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.