سمنان- ایرنا- معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: کتاب اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان با عنوان Green Extraction in Separation Technology «استخراج سبز در فنّاوری جداسازی» از سوی انتشارات بین‌المللی CRC Press منتشر شد.

به گزارش ایرنا، سیف‌الله سعدالدین روز پنجشنبه به رسانه ها افزود: کتاب «استخراج سبز در فنّاوری جداسازی» به همت علی حقیقی اصل و مریم خواجه ‌نوری از اعضای هیات علمی  دانشکده مهندسی شیمی، نفت و گاز دانشگاه سمنان  نگارش و توسط انتشارات بین‌المللی CRC Press منتشرشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به موضوع این کتاب اشاره و تصریح کرد: این کتاب مبانی شیوه­های نوین استخراج اسانس­های طبیعی از گیاهان دارویی را با تاکید بر استخراج با آب زیر دمای بحرانی تشریح و کاربرد کتاب در علوم مختلف مهندسی از جمله مهندسی شیمی را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد.

 سعدالدین با توجه به کاربرد گسترده گیاهان دارویی در طیف وسیعی از علوم افزود: تاکنون کتاب مرجعی که به بررسی شیوه­های نوین استخراج گیاهان دارویی با تاکید بر استفاده از حلال سبز آب زیر دمای بحرانی بپردازد و به‌صورت کامل، شفاف و نظام‌مند تشریح کند، ارائه نشده است و این نقص مانعی را پیش روی علاقه‌مندان به این عرصه، به‌ویژه دانشجویان قرار می‌داد.

وی ادامه داد: نویسندگان کتاب «استخراج سبز در فنّاوری جداسازی» تلاش کرده‌اند تا با نگارش کتاب  و ارائه هرچه کامل‌تر مبانی شیوه ­های نوین استخراج سبز، نقصان موجود را جبران و مسیر علاقه‌مندان به این عرصه را هموارتر کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان با بیان اینکه  فصل اول کتاب شیوه­های نوین استخراج ترکیبات طبیعی از گیاهان دارویی را تشریح می‌کند اضافه کرد : فصل دوم کتاب به تشریح استخراج سبز با آب زیر دمای بحرانی می‌پردازد و درنهایت، فصل سوم با بیان حلالیت ترکیبات دارویی در آب زیر دمای بحرانی و مدل‌سازی استخراج به پایان می‌رسد.

حقیقی اصل استاد دانشگاه سمنان با چاپ هفت عنوان کتاب و بیش از ۱۲۰ عنوان مقاله توسط  ناشران معتبر داخلی و بین‌المللی و همچنین راهنمایی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های متعدد در موضوعات استخراج و  خواجه‌نوری از اعضای هیات علمی دانشگاه سمنان با چاپ ۲ عنوان کتاب و بیش از ۳۰ عنوان مقاله توسط ناشران معتبر داخلی و بین‌المللی ازجمله متخصصان داخلی در این زمینه تحقیقاتی هستند.

دانشگاه سمنان ۱۴ هزار دانشجو و ۸۰۰ عضو هیات علمی دارد و ۶ استاد این دانشگاه از دانشمندان پراستناد دنیا محسوب می شوند.