محسن نصری روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ارائه وعده های غیرمنطقی و غیرمعقول سبب بدگمانی و رویگردانی مردم می شود لذا نامزدهای انتخاباتی باید بطور شفاف و صادقانه برنامههای عملی خود را معرفی کنند و برای هر یک از بخشها بطور جداگانه برنامه داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه پایبندی به اخلاق لازمه کار هر یک از نامزدهای انتخاباتی است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس نامزدها باید اسلام و خدا را مَد نظر قرار دهند و به قیمت جمع آوری رای، به هر کاری دست نزنند.
عضو هیات علمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان با تاکید بر آثار سو تبلیغات نادرست تصریح کرد: ستادهای انتخاباتی نیز باید به این نکته توجه کنند که اخلاق و انصاف در اولویت قرار گیرد و از تخریب رقبا بپرهیزند.
نصری با تاکید بر اینکه حضور گسترده در انتخابات، تقویت پایههای نظام را بدنبال دارد، اضافه کرد: هرچه میزان مشارکت افزایش یابد حاکمیت مشروعیت بیشتری پیدا می کند و از سوی دیگر همراهی مردم با دولت بیشتر می شود.
وی انتخابات پرشور را لازمه قدرت بیشتر کشور در صحنه بین المللی دانست و گفت: افزایش قدرت چانه زنی در عرصه جهانی نیازمند دولتی کارآمد و مقبول ملت است و بدون این شاخص ،تاثیرگذاری کمتری خواهیم داشت.
این تحلیلگر مسائل سیاسی، حضور پررنگ در انتخابات را لازمه توسعه کشور دانست و گفت: انتخابات فراگیر پشتوانه ای برای دولت بخصوص در حل معضلات اقتصادی خواهد بود.
به گزارش ایرنا، انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری به همراه ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ۲۸ خرداد بصورت همزمان برگزار میشود.