دکتر مجتبی بذرافشان مقدم روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر دانشگاهیان بتوانند در رفع ابهام دانشجویان نقش موثر ایفا کنند، دانشجویان در روز ۲۸ خرداد حضور پررنگ در صحنه انتخابات خواهند داشت.
وی ادامه داد: در سال گذشته ارتباط استادان و دانشجویان به خاطر شیوع کرونا و رعایت دستورالعملهای بهداشتی بیشتر در فضای مجازی شکل گرفت ولی این امر هیچ خللی به نقش مرجع بودن استادان دانشگاه در جامعه ایجاد نمیکند.
استادیار رشته مدیریت آموزشی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: بهترین و موثرترین راه برای اینکه استادان دانشگاه بتوانند نقش خود را ایفا کنند تاکید بر اهمیت حضور جوانان در تعیین سرنوشت خود و جامعه است.
وی افزود: این در حالی است که اگر جوانان و دانشجویان تاثیر نقش خود در جامعه را متوجه شوند، سعی در ترغیب سایر افراد جامعه همچون خانواده و دوستان برای حضور در صحنه انتخابات خواهند داشت.
دکتر بذرافشان مقدم با اشاره به تفاوت جلسات حضوری و وبیناری ادامه داد: در گذشته یک کلاس با حدود ۳۰ دانشجو تشکیل میشد ولی اکنون امکان حضور چندین برابر این تعداد با توجه به ظرفیت شبکه در وبینارها فراهم است.
وی گفت: اهمیت انتخابات در تعیین سرنوشت کشور است و این انتخابات با توجه به موقعیت کشور و نقش کلیدی ایران در منطقه و جهان تاثیر بسیار دارد و مشارکت حداکثری مردم میتواند این نقش موثر را برجستهتر کند.
این استاد دانشگاه افزود: از سوی دیگر برخی برنامه های دانشگاهی در بستر فضای مجازی در اختیار جامعه نیز قرار میگیرد و به همین دلیل، دانشگاهیان در ترغیب سایر افراد جامعه به حضور در انتخابات از این مسیر نیز میتوانند استفاده کنند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا در ۲۸ خرداد ماه برگزار می شود.