اراک - ایرنا- رئیس ستاد انتخاباتی دکتر مهرعلیزاده یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در استان مرکزی گفت: انتخابات مظهر مردم سالاری دینی و نماد مشارکت و تعاون در تعیین سرنوشت کشور است که انتظار می‌رود همگان در سایه هوشمندی و آگاهی در این امر خطیر سهیم باشند. 

حجت الاسلام «حجت الله هاشمی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: مردم  تنها با شرکت در انتخابات می‌توانند سرنوشت خود را آنگونه که مدنظرشان است رقم بزنند.
وی تاکید کرد:  حق انتخاب کردن و انتخاب شدن از مزایای مهم قانون اساسی است و هر فرد باید به بهترین شکل از این حقوق برای تعیین سرنوشت آتی خود بهره ببرد.
 این فعال سیاسی اصلاح طلب استان مرکزی با اشاره به فرمایش بنیانگذار انقلاب اسلامی در خصوص اهمیت ویژه مشارکت در انتخابات، گفت: مشارکت در انتخابات  یک تکلیف مهم در همه برهه‌های زمان است و مردم باید ایده و خواستشان را از مسیر صندوق رای بیان کنند.
حجت الاسلام هاشمی اظهار داشت: مشارکت در انتخابات منجر به وحدت و نشاط اجتماعی و شکوفایی بستری برای توسعه و پیشرفت است و جلوه سیاسی و اجتماعی یک ملت از مسیر صندق‌های رای متجلی می‌شود.
وی بیان کرد: مردم ایران اسلامی شعور و بلوغ سیاسی خود را در انتخابات مختلف به ویژه ریاست جمهوری به منصه ظهور می‌گذارند و انتظار می رود اقشار مختلف مردم در این امر خطیر و سرنوشت ساز، مشارکت حداکثری داشته باشند.
رئیس حزب اعتماد ملی در استان مرکزی تصریح کرد: در فضای حساس کنونی کشور شماری از افراد با نامزد شدن مشارکت خود را در گردونه انتخابات رقم زده‌اند و اکنون نوبت مردم است که با مطالعه عمیق برنامه‌های داوطلبان و انتخاب آگاهانه گزینه اصلح را برگزینند تا کشور در راستای اهداف و برنامه‌ها با اقتدار حرکت کند.
حجت الاسلام هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش احزاب در افزایش مشارکت مردم در انتخابات نیز گفت: احزاب شناسنامه‌دار از ارکان مهم نظام اسلامی هستند که بر اساس اهداف سیاسی و بر مبنا و چارچوب قانون اساسی در کشور شکل گرفته‌اند و  باید نه تنها در عرصه گزینش اصلح و ایجاد شور انتخابات تلاش کنند بلکه پس از این آزمون سیاسی نیز نقد و نظر و رصد منتخبان یکی از تکالیف جدی آن‌ها است.
وی،  ترغیب مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات را از جمله کارکردهای ارزشمند  احزاب سیاسی کشور عنوان کرد و گفت: شکل گیری احزاب و تشکل ها برای انجام فعالیت‌های سیاسی است که مهمترین رویکرد آن در فصل انتخابات است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در استان مرکزی تاکید کرد: احزاب در ایجاد نشاط اجتماعی مردم، تمرین دموکراسی،  آزادی سیاسی و همچنین امید آفرینی برای آینده روشن نقش‌آفرینی می‌کنند.
حجت الاسلام هاشمی بیان کرد: احزاب باید خود را به مردم و جامعه معرفی کنند و اهداف طیف همسویشان را پیگیری کنند و در فصل انتخابات نیز بهترین گزینه برای ارتباط بین اقشار مختلف مردم هستند.
وی افزود: فعالیت احزاب نباید تحت عنوان «قهر سیاسی» مورد بی‌میلی و بی‌رغبتی قرار گیرد چرا که احزاب در انتخابات تاثیرگذار هستند.
رئیس حزب اعتماد ملی در استان مرکزی تاکید کرد: در انتخابات ۱۴۰۰ نیز احزاب اصلاح طلب باید این فرصت را مغتنم بشمارند و رقابت کنند تا  حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای رقم بخورد.
حجت الاسلام هاشمی در خصوص اقدامات و برنامه‌های ستاد مهرعلیزاده در استان مرکزی گفت: ستاد و احکام اعضای آن در استان مرکزی نهایی شده و تمام توان به کار گرفته می‌شود تا مشی و راهبرد فکری و هملیاتی این نامزد برای مردم از طریق ستادهای فعال تشریح شود.
وی با اشاره به شرایط شیوع کرونا در کشور نیز گفت: شرایط انتخابات ۱۴۰۰ با سال‌های گذشته متفاوت است بنابراین اجتماعات انتخاباتی با شمار محدود در فضاهای سرباز دنبال می‌شود و در هر برنامه اولویت سلامت مردم و  رعایت پروتکل های بهداشتی است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در استان مرکزی یادآور شد: شیوه تبلیغات در شرایط کنونی جامعه، بهره‌گیری از فضای مجازی و  نوآوری در عرصه سیاسی است که باید در این برهه زمانی مردم را قانع و مجاب کرد در انتخابات پیش رو آگاهانه و مسئولانه مشارکت کنند.
حجت الاسلام هاشمی خاطر نشان کرد: امید می‌رود که بتوان از ظرفیت جوانان، دانشگاهیان، بانوان، کارگران و سایر اقشار جامعه در این راستا بهره‌مند شد و با ورود همگان در صحنه انتخابات  در سایه آگاهی گزینش اصلح را رقم زد و بار دیگر شاهد شور و نشاط سیاسی در جامعه بود.          
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و میان دوره ای مجلس در ۲۸خردادماه برگزار می شود.