تهران- ایرنا- مردم شهرستان ورامین در سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد که به شهادت جمعی از جوانان این دیار منجر شد، در مسجد صاحب الزمان (عج) اجتماع کردند.

به گزارش ایرنا، مردم ولایت‌مدار و انقلابی ورامین روز شنبه و در سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ در مسجد جامع این شهرستان اجتماع کردند تا بار دیگر اعلام کنند آماده‌اند تا برای دفاع از حریم ولایت و ارزش‌های اسلامی، بار دیگر جان خود را فدا کنند.

بسیاری از شرکت کنندگان در این مراسم، بار دیگر کفن پدران خود را بر تن کردند تا ثابت کنند دفاع از اسلام و حریم ولایت، فقط به قیام خونین ۱۵ خرداد در سال ۴۲ محدود نمی‌شود و فرزندان آن شهیدان، امروز نیز آماده‌اند تا جان خود را فدای راه اسلام کنند.

حضور انبوه جوانان و نوجوانان شهرستان ورامین در این اجتماع پرشور ثابت کرد که انقلاب اسلامی متعلق به نسل یا دوره ای خاص نیست بلکه جریانی است که آحاد جامعه را در بر گرفته تا مسیر را به سمت کمال و تعالی پیش ببرد.  

جوانان ورامین دوشادوش پدران خود فریاد ضد استکبار سر دادند تا اعلام کنند از میراثی که پدرانشان برای آنان به جای گذاشته اند حراست خواهند کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در این مراسم گفت: شهدای ۱۵ خرداد دشت ورامین، در اوج غربت به ندای امام خود لبیک گفتند و کیلومترها را در آفتاب سوزان ورامین طی مسیر کردند تا از مرجع و امامشان حمایت کنند.

حجت الاسلام سید محسن محمودی  افزود: ۱۵ خرداد، الگو گرفته از مکتب اسلام است و این که امروز اگر مردم برخی کشورهای اسلامی در مقابله با ظلم، کفن به تن می کنند و به جنگ غاصبان سرزمینشان می روند، از میراث عاشورا و شهدای ۱۵ خرداد نشات گرفته است.

وی گفت: در قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲، کسی به دنبال پُست و مقام نبود و کسی تصور این که فردا چه اتفاقی افتاده و یا انقلاب پیروز می شود، نمی افتاد.

محمودی افزود: بسیاری از شهدای این قیام غریبانه به داخل چاه ها انداخته شدند و مدت ها خانواده ها به دلیل آن که اجازه برپا کردن مراسم عزاداری نداشتند، بر سر چاه ها اقامه عزا می کردند، برخی از این شهدا نیز غریبانه و به صورت دسته جمعی در گورستان مسگر آباد دفن شدند در حالی که خانواده این شهدا اجازه بر تن کردن لباس سیاه نیز نداشتند.

وی گفت: قیام خونین ۱۵ خرداد متعلق به تمامی مردم آزادیخواه است چرا که به فرموده امام راحل، ۱۵ خرداد مبداء انقلاب اسلامی و باید ارزش های آن به نسل جوان منتقل شود.

در جریان قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۴۲ مردم ورامین، هفت جوان به نام های سیدمرتضی طباطبایی، حسن خانی، عزت الله رجبی، امیرهوشنگ معصومشاهی، جعفر عرب مقصودی، مسیب مهابادی و ابوالقاسم اردستانی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.