بغداد – ایرنا – دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) که با هدف تبیین راهبردها و رویکردهای جدید مجمع جهانی اهل بیت ( ع) به عراق سفر کرده، تاکید کرد که لیبرالیسم نتواسته پاسخگوی نیازهای اخلاقی جامعه امروز انسانی باشد.

آیت الله «رضا رمضانی» این مطلب را روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد.

وی افزود: تفکرات مبتنی بر لیبرالیسم یک نوع ولنگاری را به دنبال خواهد داشت و معنویت بدنی جعلی را آموزش می دهد و هرگز اینها نمی توانند پاسخگوی نیازهای فکری، عقیدتی و اخلاقی جهان امروز انسانی باشند.
وی با اشاره به اصل اخلاقی موسوم به «قاعده طلایی» (زرین) خاطر نشان ساخت که دنیای امروز به دنبال معرفی اخلاق جهانی است و بی گمان این قاعده طلایی در مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) قابل دسترسی است.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) اضافه کرد در تشریح هدف خود از سفر به عراق افزود: در این مرحله و دیدار با مراجع عظام، علمای بزرگوار و اعضای تاثیرگذار مجمع در این کشور، معرفی این نگاه و رویکردهای جدید از اولویت های این سفر بشمار می رود.
آیت الله رمضانی گفت که مجمع جهانی اهل بیت (ع) باید متناسب با تحولات جهانی حرکت کند و این تحولات طبیعتا در عراق نیز اثر گذار خواهد بود و برهمین اساس نیاز بود که این رویکرد و نگاه جدید با تشریک مساعدی اعضای مجمع در عراق، تعریف شود.
به گفته وی، مجمع جهانی اهل بیت (ع) در استان های مختلف عراق نمایندگی و حدود ۵۰۰ مُبلغ دارد و احساس نیاز شد تا با تعریف کارگاه های آموزشی، دانسته ها و وظایف این مُبلغان به روز رسانی شود.
وی جوانان و نسل جوان را یکی از مخاطبان مهم دانست و ابراز امیدواری کرد که سبک زندگی اهل بیت عصمت و طهارت (ع) با توجه به شیوه متفاوتی به آنها شناسانده شود.
آیت الله رمضان ابراز امیدواری کرد، با توجه به نیاز جامعه جهانی به مکتب و فرهنگ اهل بیت (ع) بتوان این خدمات جدید را که در جهت ترویج و گسترش مکتب و مدرسه اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است، به گونه ای ارائه کرد که با نظرخواهی از اعضا در عراق، یک سند جامع برای آن تعریف نمود.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) مجموعه دیدارهای روزهای گذشته خود را در نجف اشرف و کربلای معلا با مراجع عظام و علمای بزرگوار را نیز خوب ارزیابی کرد.
وی با اشاره به ظرفیت هایی که مجمع در معرفی مکتب و مدرسه اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دارد، از آن به عنوان حلقه اتصال بین مرجعیت و ولایت و پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) یاد کرد.
به گفته وی، «دانشنامه شیعی» و «فرهنگ شیعی» دو مقوله مهم هستند که می تواند به نحو درستی به جامعه امروز جهانی شناسانده شوند.
وی اضافه کرد که عراق به واسطه وجود بقاع متبرک یکی از  ظرفیت های بسیار مهم شیعی در عرصه بین المللی است.
به گفته وی، عراق یکی از ظرفیت های مهم در عرصه تبلیغ در مجامع جهانی هم برای مسلمانان و هم پیروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.
وی خاطر نشان ساخت که برنامه های مجمع جهانی اهل بیت (ع) فقط مختص به عراق نیست، بلکه به این کشور به عنوان یکی از مراکز عظیم فرهنگی در عرصه بین المللی نگاه می شود.
وی افزود: اگر بتوانیم مدرسه و مکتب اهل بیت (ع) را به درستی معرفی کنیم بی شک توجه جهانی معطوف آن خواهد شد، زیرا اهل بیت (ع) گفته اند، «اگر مردم مَحاسن کلام ما را بدانند از ما پیروی خواهند کرد» و امام رضا (ع) نیز می فرماید که، «رحم الله امرء ا احیا امرنا» (خدا رحمت کند هرکس که امر ما را زنده نگاه دارد.)  
آیت الله رمضانی دبیرمجمع جهانی اهل بیت (ع) قرار است طی امروز و فردا با «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر سابق، «نوری المالکی» رهبر ائتلاف دولت قانون و «سید عمارحکیم» رهبر جریان حکمت ملی به عنوان اعضای این مجمع دیدار و گفت وگو کند.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) امروز یکشنبه در بغداد همچنین با «ایرج مسجدی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق دیدار و گفت وگو کرد.
مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام سازمانی غیر دولتی است که در سال ۱۳۶۹ با هدف معرفی اسلام، نشر معارف قرآن و اهل بیت، تقویت وحدت اسلامی و حمایت از پیروان اهل بیت در جهان تشکیل شده است.