«حافظ مهدوی» در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به سختیهای مسیر انتخاب برای قضاوت در پارالمپیک توکیو، اظهار داشت: شاید در نگاه نخست حضورم در توکیو برای قضاوت پاراتکواندو، یک کار راحت باشد اما اگر به پروسه این انتخاب توجه شود مشخص خواهد شد که رسیدن به جمع ۳۰ نفر برتر داوران توکیو به این راحتی نبوده بلکه پروسهای در حدود ۲ سال طول کشید و آموزشهای زیادی در کشور روسیه و شهر مسکو انجام شد تا یک داور از لحاظ فنی، دانش، آمادگی جسمانی و تست های پزشکی بتواند نمره قبولی را کسب کند. نمرهای که در بین بیش از ۱۵۰ ورزشکار به دست آمد و من در جمع ۳۰ نفر برتر قرار گرفتم. البته آقای بهایی از ایران نیز حضور داشت اما قرعه به نام من افتاد و باید در پارالمپیک توکیو قضاوت کنم.
وی ادامه داد: کسانی که در مسابقات جهانی یا المپیک رشته تکواندو را قضاوت کردند به خوبی میدانند که رسیدن به قضاوت بازیهای پارالمپیک راحت نیست. ما تمام تستها و برنامههای داوران المپیکی را اجرا کردیم و سطح این ۲ نیز در یک حد است و تنها تفاوت شاید به میزان آمادگی ورزشکاران برمیگردد. پارالمپیک نیز حساسیت ویژهای برای فدراسین جهانی، داوران، مربیان و کشورهای مختلف دارد و این موجب خواهد شد تا کار برای این مسابقات راحت نباشد. برای رسیدن به جمع ۳۰ نفر نهایی، پنجاه داور انتخاب شدند که با بررسی عملکرد آنان در نهایت ۱۵ زن و ۱۵ مرد برای قضاوت در توکیو انتخاب شدند.
رییس کمیته داوران فدراسیون تکواندو ایران، گفت: در المپیک توکیو ایران نمایندهای در داوری ندارد. این مساله بهخاطر عملکرد داوران ایران نیست بلکه به سیاست و دستورالعملهای فدراسیون جهانی برمیگردد که میخواهد در بخش داوری نیز یک مساوات را برپا سازد. تنها ایران نیست که نماینده ندارد بلکه داوران کرهای نیز در المپیک توکیو حضور نخواهند داشت. مسوولان جهانی در چینش داوران حساسیت بیشتری را به خرج میدهند. در بخش نگاه جنسیتی نیز این مهم مورد توجه قرار گرفته و انتخاب ۱۵ داور زن نیز حکایت از این سیاست دارد.
نایب رییس داوران اتحادیه تکواندوی آسیا با اشاره به استفاده از حسگر و هوگوی الکترونیکی در داوری این رشته، گفت: این کار تاثیر مثبتی در داوری داشت و کمک می کند تا داوران بهترین عملکرد را داشته باشند. فدراسیون جهانی با این کار نشان داد که به دنبال بهترین عملکرد در بازی های المپیک و پارالمپیک است. در المپیک پیشین (ریو) داوران تکواندو بهترین عملکرد را داشتند و مورد تقدیر نیز قرار گرفتند. استفاده از حسگر در هوگوی تکواندوکاران موجب می شود تا داوران تمرکز بیشتری داشته باشند.