به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، از صفحه اینستاگرام ایکوم، کمیته ملی موزه های ایران نیز درگذشت علی مرادخانی را تسلیت گفت.
در این پیام آمده است: بدین وسیله در گذشت مرحوم مغفور آقای علی مرادخانی عضو و همکار عزیز ایکوم ایران و رئیس موزه موسیقی را به اعضای کمیته ملی موزه های ایران و جامعه موزه داری تسلیت عرض کرده و از درگاه احدیت برای آن مرحوم رحمت واسعه و برای همه بازماندگان صبر و شکیبایی مسالت داریم.
طرح تاسیس موزه موسیقی توسط سه تن از مسئولان فرهنگی و هنری وقت، سید محمد بهشتی (مدیر عامل وقت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی)، مرتضی کاظمی (مدیر وقت فرهنگسرای بهمن و مشاور شرکت توسعه) و علی مرادخانی (رئیس وقت مرکز موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که اکنون دفتر موسیقی نامیده می شود) در سال ۱۳۷۳ تهیه و امور اجرایی آن با مساعدت شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران از سال ۷۴ و با مدیریت علی مرادخانی (مدیرعامل کنونی موزه) آغاز شد.
موزه موسیقی در سال ۱۳۸۸ با حضور مدعوان، مسئولان فرهنگی، اساتید و بزرگان موسیقی ایران عملا بازگشایی و با مساعدت معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری و سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فعالیت خود را رسماً آغاز کرد که این فعالیت در قالب موسسه ای غیردولتی، غیرانتفاعی و با حضور یک هیات امناء و یک هیات مدیره پیش بینی شده است.
موزه موسیقی با مساحت تقریبی ۳ هزارو ۶۵۰ متر و زیربنایی حدود ۱۴۰۰ متر مربع در سه طبقه در تهران، تجریش خیابان شهید دربندی (خیابان مقصود بیک)، خیابان موزه واقع شده است. از بدو تأسیس با اهتمام هنرمندان و اصحاب فرهنگ و هنر همچنین کمک های شهرداری تهران از تجهیز و توسعه زیربنا و امکانات و غنی سازی گنجینه موزه شامل انواع سازها و اسناد مکتوب و مضبوط مربوط به موسیقی، باز نمانده است.
در حال حاضر موزه موسیقی شامل بخش های مختلفی به شرح زیر است: سالن نمایش سازها،گنجینه موزه، آرشیو صوتی و تصویری، سالن اجرا و استودیویی ضبط موسیقی، کتابخانه تخصصی، کارگاه نمایش مراحل ساخت ساز، واحد ویژه نگهداری بهینه سازها، بخش ویژه به سازها دست بزنید، نمایشگاه تجهیزات تاریخ ضبط موسیقی، اسناد مکتوب و ضبط شده، بخش های سمعی و بصری و کافی شاپ است.