به گزارش ایرنا ، علیرضا شریعت روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران افزود : از انصاف به دور است که نامزدهای ریاست جمهوری برای افزایش آرای خود دولت مستقر را سیبل قرار دهند.
وی با بیان اینکه اصول اولیه انتخابات باید رعایت شود ، گفت : متاسفانه این روزها هر شخصی که نامزد شده چه برای ریاست جمهوری و چه در شورای شهر و روستا سنگی به طرف دولت پرتاب می کند ، در حالی که دولت از نظام است و این دو مجزا نیستند.
فرماندار آمل گفت : ستادهای انتخاباتی و سخنرانان احزاب و نامزدها نباید دولت مستقر را به صرف اینکه وضعیت معیشتی به اینجا رسیده است ، محکوم کنند و هر دولتی بعد از هشت سال به میزانی خطا و اشتباه دارد که افراد دیگر بتوانند در مصاحبه های مطبوعاتی و نشست ها از آن بهره برداری کند و نوبت همه خواهد رسید.
وی افزود : نامزدها به جای تخریب دولت فعلی باید برای جلب مشارکت مردم برنامه های خود را عنوان کنند و اینکه در این شرایط چه برنامه هایی محقق خواهد شد ، زیرا هر کسی که سکان دولت را به دست بگیرد مشکلاتی نظیر تحریم گریبانگیر دولت وی نیز خواهد بود.
شریعت با بیان اینکه بی تاثیر خواندن برجام در اوضاع کشور از انصاف به دور است ، گفت : برای اثر برجام کافی است اقدامات دولت تدبید و امید و وضعیت کشور را قبل و بعد از برجام باهم مقایسه کرد.
وی منافع ملی را در برداشته شدن تحریم ها و مذاکره دانست و افزود : جنگ اقتصادی ویرانگر برای کشور ، تلفات اقتصادی را در پیش دارد و برای برون رفت از این جنگ اقتصادی نیاز به مذاکره است.
فرماندار آمل با بیان اینکه نباید نقش تحریم را در شرایط فعلی کشور فراموش کرد ، افزود : اگر بخواهیم عملکرد دولت ها را باهم مقایسه کنیم باید با در نظر گرفتن تمام شرایط حاکم بر جامعه ارزیابی صورت گیرد.
وی افزود : ارزیابی دولت ها و عملکردشان باید به دور از سلایق سیاسی و جبهه گیری به دانشگاه ها سپرده شود تا میزان موفقیت هر دولت با در نظر گرفتن همه شرایط مشخص گردد.
شریعت ادامه تخریب دولت را سبب نا امیدی مردم دانست و گفت : شرایط دولت شرایط کشور و حاکمیت است و فرقی ندارد و ادامه تخریب دولت تنها سبب نا امیدی مردم و فاصله گیری جامعه از صندوق رای خواهد شد.
شریعت تاکید کرد : همه باید با کمک هم مردم را برای مشارکت حداکثری متقاعد کنیم زیرا مشارکت حداکثری مردم سبب افزایش قدرت چانه زنی دولت آینده در عرصه بین المللی خواهد شد .
تایید صلاحیت ۷۷ درصدی نامزدهای شورای شهرهای آمل
فرماندار شهرستان آمل همچنین گفت که پس از پایان مهلت اعتراض داوطلبان شورای شهرهای آمل ، صلاحیت ۷۷درصد از داوطلبان نامزدی شورای شهرهای این شهرستان تایید و ۲۳درصد هم رد شده است.
وی افزود : در مجموع ٢٠۴ نفر به عنوان نامزد شورای اسلامی ۶ نقطه شهری شهرستان آمل ثبت نام کرده بودند که در مرحله اول ۷۵ نفر از این افراد رد صلاحیت شدند که پس از بررسی استانی ۲۱ نفر از افردا رد شده ، صلاحیتشان احراز و به فرمانداری اعلام شد.
شریعت ادامه داد: در مرحله دوم اعتراضات دواطلبان در هیات عالی نظارت کشور هم هشت نفر دیگر تایید صلاحیتشان را دریافت کردند و در مجموع در بین ۶ شهرستان آمل ۴۶ نفر رد صلاحیت شدند.
در مجموع ٢ هزار و ٤٠ نفر برای ششمین دوره شوراهای اسلامی شهرها و روستای شهرستان آمل داوطلب نامزدی شدند که حدود ۷.۵ درصدشان زن و بقیه مرد بودند.
در شهرستان چهارصد هزار نفری آمل ، ۲۹۸ هزار نفر واجد شرایط رای دادن هستند.
ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر، روستا و تیره های عشایری روز ۲۸ خرداد همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و میاندوره ای مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری برگزار می شود.