مهاباد- ایرنا- رییس بیمه سلامت مهاباد گفت: شیوع بیماری کرونا هزینه های درمان و بستری پرداختی از سوی این بیمه را در سطح شهرستان ۲۰ درصد افزایش داده است.

فیصل رسولی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همزمان با ورود به پیک های شیوع بیماری کرونا هزینه ماهانه پرداخت بیمه سلامت به حدود ۲۵ میلیارد ریال افزایش پیدا می کند که این رقم در ماه های عادی بین ۱۶ تا ۲۰ میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: هم اینک ۹۰ درصد هزینه‌های بستری بیماران مبتلا به کرونا و ۷۰ درصد هزینه‌های سرپایی دارندگان بیمه سلامت در بخش دولتی در تعهد سازمان بیمه سلامت است.

رییس بیمه سلامت مهاباد اضافه کرد: ۱۴ مرکز جامع فعال روستایی در این شهرستان وجود دارد که پزشک خانواده در آنها مستقر بوده و تمامی هزینه های آنها را بیمه سلامت تقبل و پرداخت می کند.

رسولی افزود: علاوه بر این، مراکز معین روستایی نیز که دارای پزشک، مامام و داروخانه است فعال بوده تا بعداز ساعات اداری امور پزشکی و درمانی روستاییان را انجام دهد.

وی همچنین از رضایتمندی پزشکان از سامانه طرح نسخ الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و گفت: بیش از ۹۹ درصد مصرف کاغذ بیمارستان با الکترونیکی کردن برگه های درمانی کاهش یافته است.

رسولی با بیان اینکه هم اکنون ۷۵ درصد مراکز درمانی و پزشکی مهاباد به سامانه نسخه الکترونیک مجهز شده است، اضافه کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در راستای سیاست های کلی نظام سلامت و به منظور تحقق دولت الکترونیک، طرح نسخه نویسی الکترونیکی را برای ارتقا سطح کیفی  خدمات رسانی در حوزه سلامت و سهولت دسترسی بیمه شدگان به مراکز طرف قرارداد، از فروردین سال گذشته پیاده کرد.

وی اظهار داشت: هم اکنون ۸۵ پزشک، متخصص و فوق تخصص درمانگاه های عمومی مهاباد در سامانه بیمه سلامت دارای کد و شناسه مخصوص بوده و عملیات نسخه پیچی در بستری فضای الکترونیک انجام می دهند.

وی با اشاره به اینکه ۵۹ درصد جمعیت مهاباد تحت پوشش خدمات بیمه سلامت هستند، گفت: از این تعداد ۷۳ هزار و ۴۲۰ نفر عضو صندوق بیمه روستاییان، ۵۱ هزار و ۲۰۰ نفر بیمه سلامت همگانی، ۱۲ هزار و ۸۵۳ نفر را کارمندان ادارات و نهادهای دولتی، سه هزار نفر صندوق بیمه ایرانیان و مابقی را سایر اقشار از جمله مددجویان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و طلاب تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایرنا، بیمه سلامت از دستاوردهای امیدبخش دولت تدبیر و امید بوده که از سال ۱۳۹۳ اجرا شده و در کنار صندوق‌های بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح موجب شده تا با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهره‌مند شوند.

مهاباد ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.