نادر نجد روز سه شنبه در بازدید از از کارگاه حرفه آموزی دکتر شفائی مراغه افزود: براساس سیاست های قوه قضاییه در حمایت از اقشار نیازمند، به ویژه خانواده های زندانیان، این زندانیان به صورت رای باز و در زمینه تولید فرش ابریشمی و قالیبافی در این کارگاه اشتغال زایی به صورت روزانه فعالیت دارند.
وی ادامه داد: این کارگاه اشتغال زایی و حرفه آموزی به همت انجمن حمایت از زندانیان و خیران شهرستان مراغه ایجاد شده و از مراکز نمونه کشوری در این زمینه است.
وی اضافه کرد: در این راستا، بخشی از درآمد این کارگاه به صورت کمک هزینه زندگی به خانواده های زندانیان اختصاص یافته و بخشی نیز برای رهایی پس از زندانِ مددجویان پس انداز می شود.
رئیس دادگستری مراغه نیز در این بازدید با تقدیر از فعالیت های اجتماعی انجمن حمایت از زندانیان این شهرستان گفت: این مجتمع کارگاهی علاوه بر حرفه آموزی، مبستر کسب درآمد برای مددجویان دربند پس از رهایی از زندان نیز شده است.
فرهاد خاکپور افزود: با استفاده بیشتر از پتانسیل موجود، گسترش کارگاه و افزایش فعالیت های اشتغال زا در زمینه تولید مصالح ساختمانی نیز اقدام های موثری در حال انجام است.
به گزارش ایرنا، رئیس دادگستری و دادستان عمومی و انقلاب و نیز مسئولان زندان مراغه، از کارگاه حرفه آموزی دکتر شفائی انجمن حمایت از زندانیان بازدید کرده و مشکلات و فعالیت های آن را از نزدیک پیگیری کردند.
هم اکنون حدود ۴۵۰ خانوار زندانیان مراغه و عجب شیر زیرپوشش انجمن حمایت از زندانیان مراغه قرار دارند.