اکبر عباسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص حضور حداکثری مردم و تاکیدات رهبر معظم انقلاب در برگزاری انتخابات پرشور، گفت: یکی از وظایف اصلی مسئولان در همه ردهها و به ویژه مسئولان ستادها و روسای کمیتهها در ستاد همه نامزدها، این است که تلاش کنند حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای، رقم بخورد.
وی با تاکید بر اینکه مشارکت حداکثری مردم در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای شهر و روستا، دشمنان را مایوس میکند، افزود: از سوی دیگر، حضور حداکثری مردم در انتخابات، موجب خوشحالی نیروهای انقلابی و نیز دلگرمی مردم نسبت به انقلاب و رئیس جمهوری آینده، میشود.
اگر حضور در انتخابات کمرنگ شود همه ضرر میکنیم
رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان زنجان با بیان اینکه، تبعات منفی حضور کم رنگ در انتخابات همه جناحها، مردم و در نهایت کل کشور را دربر میگیرد تاکید کرد: باید همه جناح ها تلاش کنیم تا حضور حداکثری مردم در پای صندوقهای رای اتفاق بیفتد.
عباسی، کتمان حقایق و آغشته کردن فضای ذهنی مردم به تخریب را مسئله اصلی در ایام انتخابات، از سوی برخی از نامزدهای انتخاباتی، عنوان کرد و افزود: علاوه بر آن، متاسفانه بعضی از ساده اندیشان را نیز با خود همراه میکنند که نتیجه چنین حرکتهایی خوشایند نیست چون نتیجه انتخابات به انتخاب افراد شایسته و مدبر، ختم نمیشود.
وی با اشاره به دلخوری و نگرانی مردم از شرایط فشار اقتصادی و معیشتی فعلی هم گفت: نارضایتی مردم از وضعیت معیشتی و اقتصادی واقعیت انکارناپذر است و به همین دلیل، مردم باید دقت کنند که در انتخابات پیش رو، دنبال انتخابی باشند که علاوه بر اصلح بودن، علم آن کار را هم داشته باشد.
باید کسی انتخاب شود که علاوه بر داشتن علم اقتصاد، در مدیریتهای کلان نیز کارنامه داشته باشد
رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در زنجان، با تاکید بر اینکه، بر کسی پوشیده نیست که مشکل اصلی در جامعه کنونی ما اقتصاد است، افزود: بنابر این باید کسی انتخاب شود که علاوه بر اینکه علم اقتصاد داشته باشد، در مدیریتهای کلان نیز کارنامه و سابقه اجرایی و برای آینده نیز برنامه داشته باشد.
وی داشتن کارنامه قبولی برای نامزد انتخاباتی را لازمه موفقیت در این پست حساس عنوان کرد و گفت: بودن برخی از کاندیداها در پستهای مختلف، اهمیت زیادی ندارد بلکه داشتن کارنامه قابل قبول مهمتر است و مردم باید برای تحقیق در مورد سابقه عملکردآنها وقت بگذارند.
عباسی افزود: حتی با یک ساعت تحقیق و مطالعه هم میتوان به نتیجه لازم درباره آنها دست یافت و فقط کافیست که مردم برنامههای نامزدهای مختلف را مطالعه و راجع به درستی حرفهایی که میزنند، تحقیق کنند.
وی با اشاره به اینکه در جمهوری اسلامی ایران، رئیس جمهوری به عنوان رئیس قوه مجریه، دومین شخص کشور است، گفت: بنابراین بر اساس همین اهمیت جایگاه رئیس جمهوری، سکان اجرایی کشور را باید به دست کسی سپرد که امتحان داده و قبول نیز شده است.
عباسی با تاکید بر اینکه مردم نباید تسلیم طوفانها و موجسواریهای انتخاباتی شوند، افزود: چنین فضایی باعث میشود، مردم نتوانند آنگونه که باید، انتخاب درست و شایسته داشته باشند، بلکه باید بدون توجه به جوسازیهای فضای انتخاباتی، دنبال اصلح که دارای صداقت، کارآمد و توانمندی است، باشند.
وی در ادامه به برخی از کارکردها در سابقه اجرایی محسن رضایی هم اشاره کرد و گفت: دکتر رضایی در دوران دفاع مقدس، که فرمانده کلسپاه بود نه فقط جنگ را بلکه ۳ حوزه کلان را مدیریت کرد.
عباسی تخصیص ۳۰ درصد شرکت نفت ایران به مردم، ۴۰ درصد برای صندوق توسعه و ۳۰ درصد به دولت، افزایش یارانهها به مبلغ ۴۵۰ هزار تومان با پشتیبانی علمی و تخصصی از طریق کاهش هزینهها در راستای کوچک کردن دولت و صرفه جوییهایی که باید انجام گیرد را از جمله برنامههای دولت دکتر محسن رضایی در صورت تصدی کرسی ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: مهار تورم و گرانی، حل بحث سهام عدالت، تبدیل روستاها به مرکز تولید و رونق بر اساس برنامه، از دیگر برنامههای دکتر رضایی است.
رئیس ستاد انتخاباتی محسن رضایی در استان زنجان، با بیان اینکه به گفته دکتر رضایی در دولت وی، از هر استان، صددرصد یک وزیر یا یک رئیس سازمان در کابینه او خواهد بود و استانداران و فرمانداران هم بومی خواهند بود، افزود: در ستاد، یک شورای راهبردی داریم که از همین حالا روی این قضیه کار کرده و از طریق بانک اطلاعاتی موجود، نیروهای همکار را شناسایی میکنند.