اصفهان - ایرنا - وزیر کشاورزی و منابع آبی اقلیم کردستان عراق گفت: درهای اقلیم کردستان عراق به روی فعالان بخش خصوصی ایران به‌ویژه در بخش کشاورزی و صنعت دام و طیور باز است.

به گزارش ایرنا، بگرد طالبانی روز سه‌شنبه در حاشیه بازدید از نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: زمینه همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و اقلیم کردستان عراق از جمله در بخش دام و طیور و شیلات وجود دارد.

وی با اشاره به سفر هیاتی از وزارت کشاورزی و فعالان اتاق های بازرگانی اقلیم کردستان عراق به ایران و اصفهان، اظهار داشت: هدف اصلی ما از این سفر و حضور در نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور اصفهان، استفاده از تجربه‌های ایران در این زمینه و انتقال آن به اقلیم کردستان است.

طالبانی با اظهار امیدواری از اینکه این سفر به توسعه هرچه بیشتر روابط تجاری و کشاورزی ایران و اقلیم کردستان منجر شود، اضافه کرد: ما در صدد هستیم تا تجربه شرکت‌های خصوصی ایران در زمینه هایی مانند دامی و خوراک دام و طیور به اقلیم کردستان منتقل شود و فعالان بخش خصوصی ما بتوانند با شرکت های ایران مذاکره و همکاری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه ارتباط ایران و اقلیم کردستان عراق، جدید نیست و از سال های گذشته باهم در زمینه‌های مختلف ارتباط داشتند، گفت: امیدواریم قراردادهای خوبی بین شرکت‌های اقلیم کردستان با فعالان بخش خصوصی ایران در زمینه کشاورزی، دام و طیور و دامپزشکی منعقد شود.

اقلیم کردستان یک منطقهٔ خودمختار در بخش شمالی کشور عراق با حدود ۶ میلیون نفر جمعیت و پایتخت آن شهر اربیل است.

نزدیک به یک‌هزار و ۶۲۶ واحد مرغداری در اقلیم کردستان با تولید ۱۷۰ هزار تُن گوشت مرغ فعال است و ۳۶ کارخانه خوراک دام در این اقلیم وجود دارد.

نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور، آبزیان و دامپزشکی روز سه‌شنبه با حضور ۱۷۰ شرکت داخلی و نمایندگان برندهای معتبر جهانی در اصفهان آغاز به کار کرد.

این نمایشگاه به مدت پنج روز تا ۲۱ خرداد جاری در ۱۷ هزار مترمربع فضای محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان با هدف معرفی کالاها و محصولات جدید و فناوری‌های نو در صنعت دام و طیور، ایجاد فرصت تعامل با تولیدکنندگان، بازرگانان و متخصصان، ایجاد فرصت عقد قراردادهای کاری و اخذ نمایندگی برپاست.

اصفهان از جمله مناطق اصلی صنایع مختلف کشاورزی در کشور محسوب می‌شود و نقش بسزایی در تولید انواع محصولات ایفا می‌کند به طوری‌که از نظر رتبه‌بندی با تولید سالانه یک میلیون و ۳۷۰ هزار تن شیر در جایگاه نخست قرار دارد و با تولید ۲۰۰ هزار تن گوشت مرغ و ۱۰۰ هزار تن تخم‌مرغ جایگاه دوم کشوری را به خود اختصاص داده است.