شکست رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه و اختلافات درونی در احزاب حاکم این رژیم به جایی رسیده که نتانیاهو نخست وزیر این رژیم ائتلاف احزاب مخالف برای تشکیل کابینه جدید را که قرار است به ۱۲ سال نخست وزیری وی پایان دهد، تهدید به براندازی کرده است.
نتانیاهو که همانند «دونالد ترامپ» رییس جمهوری سابق آمریکا نمیخواهد دست از قدرت بردارد، تلاشهای خود را برای پیروز نشدن کابینه "تغییر" که از احزاب مخالف وی تشکیل شده، افزایش داده به حدی که به دنبال آن است تا قبل از موفق شدن کابینه جدید این رژیم به ریاست «نفتالی بنت» رئیس حزب "یمینا" و «یائیر لاپید» رئیس حزب "یش عتید"، بازی را به هم بزند و به زعم خود دوباره نخست وزیر این رژیم شود.
نتانیاهو و کابینه وی که کاملا خشونت طلب و بنا بر اعلام رسانههای صهیونیستی فاسد هستند، اعلام کرده که کابینه آینده چپگرای (لاپید – عتید) بسیار خطرناک و مبتنی بر حمایت از تروریسم خواهد بود و نخواهد توانست منافع اسراییل را تامین کند.
به گزارش «میدل ایست آنلاین»، نتانیاهو تاکید کرده که ائتلاف کابینه جدید اسراییل نتیجه بزرگترین تقلب انتخاباتی در تاریخ دموکراسی! بوده و «من و همپیمانانم در حزب لیکود به شدت با تشکیل این کابینه متقلب مخالفیم و حتی اگر تشکیل هم شود با سرعت زیادی برکنارش خواهیم کرد».
نتانیاهو برای ابقای خود در قدرت به شیوههای مختلفی روی آورده که یکی از این شیوه ها ایجاد اختلاف میان اعضای احزاب راست گرای «یمینا و امید جدید» این رژیم است که از آنها درخواست نموده، مواضع او را تایید و رای مخالف به کابینه جدید صهیونیستی بدهند.
اما مهمترین اقدام علیه کابینه جدید رژیم صهیونیستی به ویژه نخست وزیر احتمالی آن، تهدید به قتل "نفتالی بنت" میباشد که اعلام شده احتمالا از سوی «جوخههای اعدام» و ترور این رژیم انجام خواهد شد.
شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی شنبه شب فاش کرد که نفتالی بنت نخست وزیری احتمالی ائتلاف مخالف نتانیاهو تهدید به قتل شده است و دستگاههای امنیتی اسرائیل نیز تهدیدات روشنی علیه بنت را رصد و آن را کاملا جدی تلقی کردهاند.
ژنرال "ناداو ارگمن" رییس دستگاه امنیت داخلی رژیم صهیونیستی (شاباک) نیز پیش از این نسبت به ترور شخصیتهای سیاسی و در سایه پیوستن احزاب راستگرا به احزاب میانه و چپگرای این رژیم برای تشکیل کابینه جدید هشدار داده بود.
رئیس «شاباک» همچنین با ابراز نگرانی درباره تشدید درگیری میان طرفداران و مخالفان نتانیاهو در فضای مجازی، هشدار داد که ادامه این روند میتواند به حادثهای مشابه حمله به کنگره آمریکا در تاریخ ۶ ژانویه (۱۷ دی ماه سال گذشته) تبدیل شود.
در حادثه حمله به کنگره آمریکا، طرفداران دونالد ترامپ رئیس جمهوری سابق آمریکا، قصد داشتند مانع از تائید ریاست جمهوری «جو بایدن» از سوی مجلس سنا شوند. این اقدام آنها به ایجاد هرج و مرجی وسیع در واشنگتن دی سی منجر شد و ادعای دموکراسی آمریکایی را به چالش کشید.
ارگمن رییس شاباک تاکید کرده که تحریک به خشونت در شبکههای اجتماعی میتواند به قیمت آسیب رساندن به جان برخی افراد تمام شود.
در عین حال، نفتالی بنت در واکنش به سخنان و اقدامات نتانیاهو، طی سخنانی خطاب به او گفت، «از بی بی میخواهم که دست از سر قدرت بردارد تا کابینه جدید تشکیل شود، چرا که اسرائیلیها حق دارند یک کابینه دولت جدید انتخاب کنند».
وی تصریح کرد که تغییر کابینه یک فاجعه نیست، فقط یک تغییر و یک اتفاق عادی است؛ رژیم اسرائیل سلطنتی نیست؛ هیچ کس انحصار قدرت را ندارد؛ طبیعتاً هر رژیمی که پس از سالها ضعیف شده از بین خواهد رفت و جایگزین آن باید تعیین شود.
بنت از نتانیاهو خواست که قدرت را رها کند و بگذارد بقیه به جلو حرکت کنند؛ «مردم مجاز به رای دادن به یک کابینه هستند، حتی اگر شما آن را هدایت نکنید، کابینهای که اتفاقاً ۱۰ درجه از کابینه شما راستتر است؛ برخی کابینه وحدت (در اسراییل) نمیخواهند و درصدد ناکام گذاشتن آن هستند؛ انتقادهایی وجود دارد که باید اجازه بیان آن داده شود».
وی خطاب به نتانیاهو تاکید کرد که«از خود زمین سوخته برجا نگذارید».
پس از اتمام جنگ ۱۲ روزه و شکست رژیم صهیونیستی از مقاومت فلسطین، صدها تن از حامیان بنیامین نتانیاهو و با تحریک وی پس از خروج از پناهگاهها در روزهای جمعه و شنبه در برابر خانه شماری از سیاستمداران راستگرایی که به ائتلاف جدید پیوستهاند، تجمع کرده و خواستار همکاری آنها برای جلوگیری از تشکیل کابینه جدید شدهاند، اقدامی که با ناامنی و خشونت همراه بوده است.
در روزهای اخیر و با توجه به افزایش تهدیدها از ناحیه راستگرایان علیه نفتالی بنت در سرزمینهای اشغالی که قرار است دو سال نخست در کابینه احتمالی جدید رژیم صهیونیستی نخست وزیر باشد، شاباک، تدابیر شدید امنیتی برای حفظ جان او و خانوادهاش را به سطح تدابیر امنیتی برای یک نخست وزیرِ در قدرت ارتقا داده است، اقدامی که نشان از وجود هرج و مرج و افزایش نگرانیهای امنیتی در سرزمینهای اشغالی آن هم توسط خود صهیونیستها دارد.
شرایط این روزهای سرزمینهای اشغالی با شرایط چند روز پیش در جنگ ۱۲ روزه که میزبان چهار هزار موشک مقاومت اسلامی فلسطین بود، نه تنها فرقی نکرده، بلکه بدتر هم شده و بسیاری از مقامات رژیم صهیونیستی احساس ناامنی شدیدی دارند و نگران هستند که نتانیاهو توسط جوخههای ترور این رژیم، مخالفان خود را از سر راه بردارد و پس از ۱۲ سال بازهم رییس کابینه این رژیم شود.
یکی دیگر از مشکلات در سرزمینهای اشغالی، ادامه سلسله حملات و یورشهای صهیونیستها علیه مسجد الاقصی و ساکنان قدس اشغالی میباشد که پس از جنگ ۱۲روزه که در ۳۱ اردیبهشت پایان یافت؛ در روزهای اخیر شهرکنشینان صهیونیست به همراه نظامیان این رژیم بارها به فلسطینیان و مسجدالاقصی حمله کردهاند.
این مساله باعث شده تا مقاومت فلسطین اعلام کند که در صورت ادامه حملات و یورش صهیونیستها به مسجد الاقصی و فلسطینیان در قدس، پاسخ این تجاوزات را خواهد داد، پاسخی که همانند جنگ قبلی با باران موشکهای بیشمار و دقیق مقاومت صورت خواهد گرفت، از این رو صهیونیستها یا باید دست از اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی خود علیه فلسطنیان بردارند و یا به فکر بازگشت به کشور مبداءشان باشند.