مشهد-ایرنا- رییس مجمع بسیج اساتید استان خراسان رضوی گفت: وظیفه دینی و اجتماعی هر فردی تاثیر در سرنوشت کشور است و بنا بر تاکید امام راحل بر مردم سالاری دینی، جامعه نخبگانی و دانشگاهی خراسان رضوی در انتخابات روز ۲۸ خرداد، نقش فعالی را ایفا خواهند کرد.

دکتر محمد علی رضایی کرمانی شامگاه سه‌شنبه و در جلسه تشریح فعالیت‌های دانشگاهیان خراسان رضوی در انتخابات افزود: سازمان بسیج اساتید، در استان خراسان رضوی دارای ۱۴ کانون است که هفت کانون آن در شهر مشهد و بقیه در شهرستانهای استان فعال هستند.

وی ادامه داد: به واسطه شیوع کرونا بسیاری از جلسات حضوری که در انتخابات سالهای گذشته شکل می‌گرفت به جلسات وبیناری و غیر حضوری تبدیل شد به گونه ای که در طول یک ماه گذشته، بیش از ۶۰ نشست وبیناری و مجازی شکل گرفت.

عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: استادان بسیجی دانشگاه‌های خراسان رضوی در مساجد محل سکونت خود حاضر می شوند تا ضمن روشنگری، انجام سخنرانی و پاسخ به شبهات اجتماعی، نقش نخبگانی خود را ایفا کنند.

رضایی افزود: بر خلاف نظر برخی افراد مغرض درباره عدم حضور دانشگاهیان در انتخابات خرداد سال ۱۴۰۰ آنچه که مشخص است، لایه‌های مختلفی از جامعه نخبگانی و دانشگاهیان قصد حضور در انتخابات را دارند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ نفر از استادان دانشگاهی به واسطه عدم حضور در میان اقشار مختلف جامعه و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعملهای بهداشتی، ویدئوهایی از خود با موضوع اهمیت انتخابات، شاخصه‌های فرد اصلح و مشارکت مردم تهیه و در اختیار رسانه ها برای انتشار قرار داده اند.

پاسخ به شبهات توسط دانشجویان

مسوول بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی نیز گفت: در انتخابات گذشته، مناظرات دانشجویی در دانشگاه ها با شور حرارت خاصی دنبال می‌شد که اکنون این مناظرات دانشجویی برای پر رنگ کردن حضور مردم و دانشجویان در فضای مجازی دنبال می‌شود.

هادی باادب افزود: بنا بر وظیفه و تکلیف اجتماعی، جامعه دانشگاهی به عنوان موتور پیشران حرکت های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی شناخته می شوند و بر همین اساس از اواخر سال گذشته جلساتی برای حضور پرشور دانشجویان با حضور بیش از ۵۰۰ دانشجو برنامه ریزی شد و برخی از فعالیت‌های گذشته بسیج با رویکردی جدید ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: انتخابات، آزمون بزرگ سیاسی برای ملت است که با هر برگه رای، مفهوم مردمسالاری و مشارکت در سرنوشت کشور شکل می‌گیرد، که مورد تاکید رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم نیز هست.

مسوول بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی گفت: حضور در پای صندوق آرا، ریل گذاری امنی برای اهداف انقلاب اسلامی ایجاد می‌کند و بر همین اساس ۴۰۰ دفتر فعال بسیج دانشجویی در سطح استان سعی در زدودن غبار شبهات از ذهن مخاطبان و جامعه دارند تا مردم به یک بلوغ سیاسی با شناخت برای مشارکت در انتخابات دست پیدا کنند.

با ادب افزود: از هشتم خردارد سال جاری حدود ۳۵ گروه دانشجویی با حضور در مکان‌های پر تجمع همچون پارک ها، مساجد و پاساژها که مورد رجوع مردم هستند به برخی از شبهات مطرح شده از سوی آنها با عنوان کافه گفت و گو پاسخ می‌دهند تا مردم با اقناع کامل دست به انتخاب اصلح بزنند.

وی اضافه کرد: از دیگر اقدامات انجام شده توسط دانشجویان، ایجاد ربات پاسخگویی به شبهات در یکی از پیام‌رسان‌های اجتماعی است تا مردم بتوانند در سریع ترین زمان ممکن، پاسخ پرسش خود را به دست آورند.

مسوول بسیج دانشجویی استان خراسان رضوی گفت: ۸۶ گروه جهادی که از گذشته در مناطق کم برخوردار شهری مشغول به فعالیت بودند نیز در این ایام وظیفه روشنگری و اقناع فکری برای انتخاب نامزد اصلح شورای شهر و روستا را نیز بر عهده دارند.

با ادب  افزود: خط قرمز بسیج دانشجویی عدم طرفداری از اشخاص و گروه‌هایی است که در انتخابات پیش رو حاضر هستند.

رونمایی از کتاب "اثرانگشت"

در ادامه این نشست از کتاب اثر انگشت به نویسندگی مرتضی سلطانی با موضوع پاسخ به شبهات انتخاباتی رونمایی شد.

نویسنده این کتاب گفت: افراد جامعه در انتخابات به سه دسته تقسیم می شوند افرادی که رای می دهند، افرادی که تردید دارند و همچنین افرادی که رای نمی دهند.

سلطانی افزود: همچنین گروه‌های مردد اجتماع نسبت به انتخابات به افراد ناامید، ناراضی، بی اعتماد به نظام و نهادهای انقلابی، ناآگاه و افرادی که بی تفاوت هستند تقسیم می‌شوند.

وی ادامه داد: در این کتاب سعی شده تا ۶۰ شبهه مختلف انتخاباتی بر اساس تقسیم بندی های ذکر شده، بررسی و پاسخ مستدل به آنها ارائه شود.