به گزارش ایرنا، شانزدهمین دوره رقابت های جام ملت های اروپا از ۲۱ خردادماه میشود و ۲۴ تیم حاضر در این مسابقات باید با یکدیگر رقابت جذابی را داشته باشند. در این گزارش به معرفی تیم های حاضر در گروه چهار خواهیم پرداخت.
در این گروه تیمهای انگلیس، کرواسی، اسکاتلند و جمهوری چک حضور دارند. با ما در معرفی این تیمها همراه باشید.
انگلیس
سهشیرها یک بار در سال ۱۹۶۶ قهرمان جهان شدند ولی در جام ملتهای اروپا هنوز به توفیقی نرسیدهاند. آنها در یورو ۱۹۹۶ میزبان بودند ولی در نیمهنهایی و در ضربات پنالتی به آلمان باختند و حالا پس از ۲۵ سال بار دیگر مسابقات نیمهنهایی و فینال را میزبانی خواهند کرد و امیدوارند با نسل جوان و درخشان خود به آرزوی دیرینهشان برسند.
این دهمین حضور انگلیس در یورو خواهد بود. آنها در سال ۱۹۶۸ به مقام سومی رسیدند و در یورو ۹۶ هم به نیمهنهایی صعود کردند و دیگر در هیچ دورهای شاهد قدرتنمایی آنها نبودهایم. ۳۱ بازی، ۱۰ برد، ۱۰ باخت و ۱۱ مساوی ماحصل عملکرد این تیم در رقابتهای مختلف یورو بوده است. این تیم در این دوره با هدایت گرث ساوتگیت توانست با ۲۱ امتیاز و اقتدار جواز یورو را به دست بیاورد. باید دید این تیم با حضور ستارههایی چون هری کین، رحیم استرلینگ، جیدن سانچو و ... به چه نتیجهای دست پیدا میکند.
کرواسی
دیگر تیم مدعی حاضر در گروه، کرواسی است. نایب قهرمان جام جهانی ۲۰۱۸ که در این سه سال کمی افت کرده و مسابقات بزرگی را واگذار کرده است. مردان زلاتکو دالیچ در جام جهانی از سد انگلیس گذشتند و حالا بار دیگر به این امر میاندیشند. کرواتها یک دوره در میان در مرحله گروهی حذف شدهاند و حالا نوبت به حذفشان رسیده است.
این تیم در دور انتخابی بالاتر از ولز با ۱۷ امتیاز صدرنشین شد تا بدون مشکل به یورو راه پیدا کند. آنها حالا در تیم خود ستارههایی چون لوکا مودریچ، شیمه ورسالیکو، متئو کواچیچ، مارسلو بروزوویچ، ایوان پریشیچ و آندرهآ کراماریچ دارند و باید دید این بازیکنان در احتمالا آخرین یوروی خود چه نتیجهای را به دست میآورند.
اسکاتلند
پس از جام جهانی ۱۹۹۸، این اولین حضور ارتش تارتان در یک تورنمنت بینالمللی است. اسکاتلندیها که به همراه انگلیس، میزبان بازیهای این گروه هستند امید زیادی به صعود دارند. بعد از جامهای ۱۹۹۲ و ۱۹۹۶ که ماجراجوییشان در دور گروهی به اتمام رسید شاید، یورو ۲۰۲۰ بتواند پایانی بر بدبیاریهای آنها باشد. اسکاتلند در ۶ بازی برگزار کرده در یورو تا به حال ۲ برد، سه باخت و یک تساوی را به ثبت رسانده است.
این تیم برای رسیدن به یورو اتفاقات دراماتیکی را پشت سر گذاشت. ابتدا سومی در گروهی که بلژیک و روسیه در آن حضور داشتند و سپس حضور در پلیآف. شکست دادن رژیم اشغالگر قدس در ضربات پنالتیِ اولین پلیآف و سپس گذر از سد صربستان، بازهم در ضربات پنالتی که حکم به صعودشان به دور نهایی داد.
به جز اندرو رابرتسون، بازیکنان شناختهشدهای چون کیران تیرنی، لیام کوپر، اسکات مکتامینی، بیلی گیلمور و چه آدامز در ترکیب این تیم ایفای نقش میکنند. هدایت اسکاتلند به عهده استیو کلارک است.
جمهوری چک:
از یورو ۱۹۹۶ که مقام دوم را به دست آوردند؛ در همه یوروها حاضر بودهاند ولی هیچوقت اتفاق آن سال تکرار نشد و جمهوری چک موفق نشد به دیدار نهایی صعود کند. چک از آن سال، یک در میان در مرحله گروهی کنار رفته و در دور بعدی به مرحله حذفی رسیده است. پس از کنار رفتن از یورو ۲۰۱۶ در مرحله گروهی، حالا گویا باید منتظر صعود این تیم از گروهش باشیم.
چک در دور انتخابی بعد از انگلیس به مقام دومی رسید و حالا بار دیگر با سه شیرها همگروه است. این تیم در مهمترین بازی دوستانه پیش از یورو با چهار گل به ایتالیا باخت. باید دید حالا با وجود بازیکنانی چون توماژ واچلیک، ولادیمیر داریدا، توماس سوچک، پاتریک شیک و ماتژ ویدا تیم تحت هدایت یاروسلاو شیلاهوی چه نمایشی خواهد داشت.
برنامه بازیهای گروه چهارم به شرح زیر است:
هفته اول:
انگلیس – کرواسی
اسکاتلند – جمهوری چک
هفته دوم:
کرواسی – چک
اسکاتلند – انگلیس
هفته سوم:
انگلیس – جمهوری چک
کرواسی - اسکاتلند