به گزارش ایرنا، این میزان تولید مشتمل بر سه میلیون و ۷۸۸ هزار و ۱۱۷ حلقه تایر است که از نظر تیراژ تولید نیز در این مدت رشد چهار درصدی نشان میدهد.
برپایه این گزارش، در دو ماهه نخست امسال بیشترین میزان تولید را تایرهای سواری (با ۵۸.۹ درصد وزنی و ۸۷.۲ درصد تعداد حلقه) به خود اختصاص دادند که به ترتیب در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۹ رشد پنج درصدی و چهار درصدی نشان میدهد.
در این مدت ۲۷۱ هزار و ۹۳۱ حلقه تایر وانتی با وزن چهار هزار و ۱۹۸ تن در کشور تولید شد که به ترتیب حاکی از رشد ۱۸ درصدی و ۱۶ درصدی است.
مجموع تولید تایرهای باری و اتوبوسی نیز تا پایان اردیبهشتماه با رشد چهار درصدی وزنی و ۲ درصدی از نظر تعداد حلقه همراه بود، بهطوری که کارخانجات توانستند ۱۳۰ هزار و ۲۰۸ حلقه از این تایرها به وزن هشتهزار و ۴۹۴ تن تولید کنند.
در دو ماهه نخست امسال همچنین ۴۴۴ تن تایر کشاورزی سبک (افت ۳۴ درصدی)، ۲هزار و ۸۷۴ تن تایر کشاورزی سنگین (کاهش سه درصدی) و ۶۶۹ تن تایر خودروهای راهسازی و صنعتی (افت ۳۵ درصدی) در کشور تولید شد.
تولید سایر محصولات
برپایه این گزارش، در دو ماهه ابتدایی امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار و ۴۲۸ حلقه تایر دوچرخه و موتور به وزن ۲هزار و ۴۷۴ تن تولید شد که به ترتیب از نظر تعداد و وزن رشد ۷۵ درصدی و ۶۲ درصدی داشته است.
در این مدت تولید تیوب نیز رشد داشت، بهطوری که حاصل کار کارخانجات در این زمینه تولید یک میلیون و ۹۴۶ هزار و ۱۵۴ حلقه تیوب به وزن یکهزار و ۴۵۶ تن بود که به ترتیب حاکی از رشد ۹ درصدی و ۱۳ درصدی است.
تا پایان اردیبهشتماه همچنین ۴۱۷ هزار و ۵۸۹ حلقه فلپ، تسمه نقاله، شیلنگ و غیره به وزن ۷۶۱ تن در کشور تولید شد.
به گزارش ایرنا، صنعت تایرسازی کشور با وجود تداوم تحریمها و شرایط پاندمی کرونا و همچنین برخی محدودیتهای داخلی، در مجموع سال پر رونق و موفقیتآمیزی را پشت سر گذاشت، سالی که با رکوردشکنی در تولید و ورود به برخی عرصههای جدید همراه شد.
تایرسازی از جمله صنایع موفق کشور در سال ۹۹ بود که شعار «جهش تولید» مد نظر رهبر معظم انقلاب را به خوبی اجرایی کرد.
در این زمینه شاهد شکستن رکوردهای تولید در تولید انواع تایر بودیم و برای نخستین بار تایرسازان از مرز ۲۵ میلیون حلقه تولید عبور کردند.