«حجت الاسلام محسن مفید» روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا، افزود: مردم با حضور حداکثری میتوانند دولتی قوی شکل بدهند که مهمترین مولفه آن انسجام بخشی در مبارزه با فساد و حل مشکلات با استفاده از قدرت مشروع است.
وی حضور حداکثری را یکی از مولفههای دولت قوی برشمرد و گفت: همچنین دولت قوی باید برنامه و کارنامه قوی داشته باشد.
حجت الاسلام مفید تاکید کرد: حضور حداکثری علاوه بر تایید نظام و ناامید کردن دشمنان می تواند با شکل گیری دولت قوی باعث برون رفت از مشکلات داخلی شود.
وی گفت: همواره نظام سلطه جهانی به دنبال تضعیف کردن مهمترین نقطه قوت نظام یعنی حضور و پشتیبانی مردم از انقلاب اسلامی بوده است.
او افزود: رسانه های دشمنان نیز با فضا سازی، سیاه نمایی، دروغ پردازی و اخبار جهت دار همواره برای دلسرد کردن مردم و جلوگیری از حضور پر شور آنها فعالیت می کنند.
حضور حداکثری نشانه مقبولیت و مشروعیت نظام است
رییس دفتر شورای نگهبان در استان کرمانشاه ادامه داد: حضور حداکثری مردم در انتخابات در درجه اول نشانه مقبولیت و مشروعیت نظام است، ضمن اینکه حضور حداکثری باعث ناامیدی دشمن نیز می شود چرا که می بیند مردم همچنان پای نظامشان ایستاده اند.
وی تصریح کرد: وقتی مردم حضور حداکثری در انتخابات داشته باشند به نظام سلطه این پیام را می دهد اگر به دنبال مراوده و مذاکره با نظام اسلامی هستند باید با حفظ عزت، احترام و رعایت مصالح مردم ایران این مراوده صورت گیرد.
این مقام مسوول گفت: در نقطه مقابل هم باید توجه داشت که حضور کمرنگ مردم باعث جری تر شدن دشمن و شدت بخشیدن به تحریم ها و دشمنی می شود.
حجت الاسلام مفید در ادامه با اشاره به وجود مشکلات اقتصادی گفت: در حوزه داخل باید دقت داشت که مردم به حق گله مند هستند چرا که مشکلات عدیده ای به ویژه در حوزه اقتصادی دارند.
او افزود: اما باید توجه داشت که عدم حضور راه حل این مشکلات نیست بلکه حضور پرشور و از سر آگاهی و دانایی تنها راه برون رفت از این مشکلات است.
ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با سراسر کشور در روز جمعه ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ در استان کرمانشاه نیز برگزار خواهد شد.
در این انتخابات یک میلیون و ۵۷۷ هزار و ۶۳۹ کرمانشاهی حق رای دارند که از این تعداد ۷۸۰ هزار و ۳۲۲ نفر زن و ۷۹۷ هزار و ۳۱۷ نفر مرد هستند.
استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت ساکن در ۱۴ شهرستان، ۳۵ شهر، ۳۲ بخش، ۸۸ دهستان و هزار و ۷۶۹ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد.