تهران -ایرنا- مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد مبارزه با موادمخدر از تجهیز ۶ هزار و ۷۲۵ خانه ورزش روستایی ازسال ۱۳۹۲ تا پایان سال ۱۳۹۹ با هدف پیشگیری اولیه از اعتیاد خبر داد و گفت: براساس این برنامه، بیش از ۵۰۰ هزار نفر از روستائیان مناطق کم‌برخوردار و محروم کشور تحت پوشش قرار گرفتند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از ستاد مبارزه با مواد مخدر، محمد مهدی اسماعیلی با اعلام این خبر، یادآور شد: همه ما نیک می‌دانیم فعالیت‌های ورزشی و بدنی به عنوان رویکرد جایگزین می‌تواند تاثیرات اثربخشی را در پیشگیری اولیه از اعتیاد داشته باشد.

وی افزود: ورزش به عنوان منبع رشد و تکامل انسان عمل می‌کند و انواع ورزش‌ها به خصوص ورزش‌های منظم عمومی و غیرحرفه‌ای می‌تواند فرصتی را برای بازی، سرگرمی و رقابت سالم، رهایی از خستگی با ایجاد زمان آزاد، بهبود جامعه‌پذیری بوسیله قوانینی که باید رعایت شوند، توسعه وفاداری، تعهد و پشتکار، پیشبرد ارزش‌های فرهنگی، تمرین مهارت‌های زندگی مانند مدیریت خشم و کاهش استرس و کسب درآمد فراهم آورد.

مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد ادامه داد: با توجه به اهمیت پرداختن به رویکرد جایگزین در پیشگیری موثر از اعتیاد و بر پایه گزارشات دریافتی از وزارت ورزش و جوانان از سال ۱۳۹۲ تا پایان سال ۱۳۹۹ نسبت به تجهیز ۶۷۲۵ خانه ورزش روستایی در کشور به وسائل و اقلام ورزش نظیر تشک تاتامی، تور والیبال، میز پینگ پنگ، میز شطرنج، فوتبال دستی، انواع توپ، البسه و لوازم ورزشی اقدام شده است.

اسماعیلی بیان داشت: بر اساس این برنامه ابتکاری، خانه‌های ورزش روستایی با مساحت تقریبی ۳۳۶هزار و ۲۵۰متر مربع توانسته‌اند بیش از ۵۰۰ هزار نفر از روستائیان مناطق کم‌برخوردار و محروم کشور را تحت پوشش بگیرند.

وی ادامه داد: می‌توان گفت در مجموع حداقل ۱۰ درصد از جمعیت روستایی کشور در بازه زمانی یادشده، تحت پوشش طرح مزبور قرار گرفته‌اند.

گفتنی است اقدامات مزبور در راستای تفاهمنامه‌های متبادله هزینه‌ای فی‌مابین صورت گرفته و در این راستا وزارت ورزش و جوانان ۸۵ درصد از اقدامات یادشده را از محل اعتبارات ذاتی خود به انجام رسانده که در جای خود، قابل تقدیر است.