رشت - ایرنا- مدرس دانشگاههای گیلان با اشاره به برگزاری ۲ مناظره نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: طی دو جلسه مناظره نامزدها خواستند از اول تا پایان فقط دولت کنونی را مقصر بوجود آمدن همه مشکلات جلوه دهند که این امر صحیح نیست و حتی می تواند منجر به دلسردی مردم از انتخاب شود.

ابراهیم علیزاده جورکویه روز شنبه و در آستانه مرحله سوم مناظره‌ نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: متاسفانه در ۲ جلسه مناظره فقط از سوی نامزدها حرف‌های کلی گفته شد و آمار علمی و راهکاری اصولی برای حرف‌های کاندیداها ارائه نشد.

وی ادامه داد: به طور مثال برخی اظهار نظرها درباره افزایش یارانه‌ها بود اما باید پرسید که این افزایش قرار است از کدام منابع تامین شود، صرفا نمی توان با شعار بدون پشتوانه استدلال صحیح و علمی داد.

مدرس دانشگاه‌های گیلان خاطر نشان کرد: زمانی مشکلات قابل حل خواهند بود که تبدیل به مسئله شوند و برای آنها راهکار علمی همراه با توجه به مختصات سیاسی و اقصادی کشور ارائه شود .

به گفته علیزاده نامزدها به جای اینکه یکدیگر و یا دولت های قبلی را مقصر جلوه دهند و به جای روش تهمت زدنی، راهکار علمی و عملی برای برون رفت از مشکلات کشور با جزئیات ارائه دهند.

وی ادامه داد: توسعه و حل معضلات اقتصادی یک پروسه طولانی مدت است که ممکن نیست در یک دولت اتفاق رخ دهد و باید دولت ها در امتداد یکدیگر آن را به سرانجام برسانند.

این کارشناس مسائل اقتصادی افزود: نامزدها در مناظره‌ها باید به جای مقصر یابی و تهمت زدن وقت خود را صرف ارائه راهکار برای رفع مشکلات در بخش های مختلف کنند. به طور مثال چه برنامه ای برای توقف خام فروشی و یا تعامل با دنیا دارند.

علیزاده با بیان اینکه کیفیت مناظره ها بین نامزدها طی ۲ مرحله اخیر بسیار پایین بود ، اظهار داشت: مردم اکنون آگاهی های لازم را درباره مسائل مختلف دارند و  با کلی‌گویی و حرف‌های غیرواقع بینانه نمی‌توان  آنها را مجاب کرد که به نامزدها رای دهند بنابراین باید سطح این مناظره ها را بالاتر برد.

به گزارش ایرنا، برخی از نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری در مناظره‌های اخیر اقدام به سیاه نمایی علیه دولت کرده ودستاوردهای او را زیر سوال بردند این در حالی است که نامزدها باید برای مشکلات موجود کشور برنامه و راهکار ارایه دهند.