قزوین - ایرنا - رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) گفت: کاندیداهای ریاست جمهوری باید با حضور در جمع های دانشجویی پاسخگو و شنوای دغدغه‌های دانشجویان و جوانان باشند تا امکان بیان این دغدغه‌ها و طرح سوالات و درخواست ها از کاندیداها فراهم شود.

سید ابوالحسن نائینی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا درباره نقش تشکل های دانشگاهی و جامعه دانشگاهی در افزایش مشارکت انتخاباتی اظهار داشت:
تشکل های دانشجویی همواره به عنوان یکی از جریان های پیشرو در مطالبه گری اجتماعی، سیاسی و فرهنگی در صحن دانشگاه مطرح و فعال هستند که این مطالبه گری و پویایی در زمان رویدادهای مهم کشور به ویژه انتخابات نمود بیشتری داشته است.

وی افزود: شور و هیجان دانشجویی همراه با برگزاری همایش ها و برنامه های مختلف نقش موثری در تحلیل کاندیداها و برنامه های آنها و انتخاب اصلح داشت و همانطور که امام خمینی (ره) فرموده دانشگاه به جهت نقش ویژه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی خود، همواره از اهم امور و مبدأ همه تحولات جامعه است.
این مسوول گفت: البته با وجود اینکه در سال جاری به دلیل شرایط کرونایی امکان برگزاری این مراسم ها به شکل حضوری و با حضور حداکثری دانشجویان فراهم نبود اما تشکل های دانشجویی خاموش و بی صدا و یا غیر فعال نبودند و با برگزاری مراسم ها در در جمع‌های محدودتر و با رعایت دقیق دستورالعمل های دقیق بهداشتی و چه در بستر فضای مجازی، برنامه‌ها مانند گذشته و حتی بعضای اوقات با کیفیت بیشتر یا انجام شده یا در حال انجام است.
نائینی اضافه کرد: امیدواریم که در سال تحصیلی جاری که منتهی به انتخابات سرنوشت ساز ریاست جمهوری است تشکل ها بتوانند به شیوه های خلاقانه و به شکل جدی در مشارکت حداکثری مردم و هم در شکل گیری یک انتخاب خوب برای پیشرفت ایران عزیز بیش از پیش مؤثر باشند.
وی اظهار داشت: دانشگاه ها و مراکز آموزشی به عنوان یک فضایی علمی و دور از سیاست‌زدگی و با وجود بخش قابل توجهی از فرهیختگان کشور به ویژه دانشجویان که باید دغدغه آینده خود را به عنوان سرمایه عظیم اجتماعی داشته باشند می توانند در این برهه سرنوشت ساز با بررسی مسایل و چالش های کشور در عرصه های مختلف و با ارایه‌  پیشنهادات از دید نماینده جوانان کشور کاندیداها را از برنامه ها و راهکارهای خود مطلع کنند.
این مسوول گفت: به طور قطع بدنه دانشجویی با بیان این دغدغه ها و بیان مسایل و دیدگاه ها در راستای انتخابی جامع تر و دقیق تر یاری کرده و زمینه حضور و انتخاب آگاهانه و پرشور را در انتخابات فراهم می کند و به طبع آن تاثیرات این انتخاب آگاهانه تقویت نظام و توسعه و پیشرفت کشور خواهد بود به همین دلیل سهم تشکل های دانشجویی در برگزاری انتخابات پرشور و آگاهانه قابل توجه است.
رییس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) افزود: در شرایط کرونایی دانشجویان می توانند در  نشست هایی که توسط تشکل های دانشجویی و سایر نهادهای دانشجویی برگزار می شود با فعالیت هوشمندانه در فضای مجازی در مناظره‌های دانشجویی که در زمینه انتخابات در نظر گرفته شده حضوری فعال داشته تا همانند دوره های قبل که نقش موثری در انتخابات کشور داشتند در این شرایط نیز این محمل آسیب ندیده و یا کمرنگ نشود.

به گفته وی دانشگاه ها به ویژه معاونت فرهنگی از همه امکانات و ابزارهای مجازی برای ایجاد این بستر دریغ نکرده تا نقشی که جنبش های دانشجویی به عنوان پل ارتباطی نخبگان و آحاد جامعه دارند به خوبی ایفا شود.