تهران- ایرنا- رییس گروه پژوهشی هنرهای‌سنتی پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری با تبریک روز جهانی صنایع‌دستی گفت: صنایع‌دستی به مثابه نفخه حیات آدمی در کالبد اشیاء، اشیائی که با فکر و دست خود، آنها را هستی بخشیده است. 

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، سیدعبدالمجید شریف‌زاده، رییس گروه پژوهشی هنرهای سنتی پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با انتشار  پیامی در حساب کاربری خود در اینستاگرام بیستم خرداد، روز جهانی صنایع‌دستی را به عاشقان و علاقه مندان جهان هنرهای سنتی تبریک گفت و برای همه استادان و پیشکسوتان این درگاه اصالت محور، سلامت و نشاط و شادمانی را آرزو کرد.

شریف‌زاده در این پیام نوشت: صنایع‌دستی به مثابه نفخه حیات آدمی در کالبد اشیاء، اشیائی که با فکر و دست خود آنها را هستی بخشیده، سرآغاز وجود بشری در معنای خاص خویش است و از این رو مبدأ و منشأ تمامی نمودها و ظهورات انسان به شمار می‌آید. 

رییس گروه پژوهشی هنرهای سنتی وزارت میراث‌فرهنگی خاطرنشان کرد: دست‌ساخته‌هایی که اگر چه در آغاز هدفی جز رفع حوائج و شاید انجام مناسک نداشته‌اند، لیکن در گام‌های بعدی تکامل بشر، ریشه‌های شکل‌گیری «هنرهای سنتی»را به عنوان قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین نوع هنر در سراسر جهان بالنده‌اند. 

وی افزود: اگر چه هنرهای سنتی در ساحت هنر، به لحاظ اندیشه و نوع، متفاوت از صنایع‌دستی است، اما نمی‌توان سنخیت میان آنها را، به خصوص از لحاظ فرم و تکنیک، انکار کرد.