به گزارش ایرنا، سیدمهدی طبیب زاده روز جمعه در نشست اقتصاد مقاومتی استان با حضور وزیر صمت و استاندار کرمان افزود: استان کرمان اقتصاد مبتنی بر منابع دارد و روزی این معادن تمام می شوند لذا وزارت صمت با ابلاغ دستور العمل سرمایهگذاریها را به سمت دانش بنیان هدایت کند که این حوزه نیز در دستور کار قرار گیرد.
وی اظهار داشت: منابع حاصل از فعالیت صنعتی و معدنی استان کرمان باید در بخش های دیگر سرمایه گذاری شود که این فرایند، آینده استان را تضمین کند.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: وزارت خانه ها با تاسی از وزیر صنعت، معدن و تجارت ۸۰ درصد مشکلات بخش خصوصی که در استعلامات از تهران است، را به استان تفویض کنند.
وی تصریح کرد: وزارت صمت به عنوان پایلوت کشور واکسیناسیون شرکت های معدنی و صنعتی را با اتکا به منابع خودشان در دستور کار قرار دهد که این امر بخشی وسیعی از استان را با سرعت قابل قبولی واکسینه می کند.
وی بیان داشت: تمامی پهنههای بزرگ معدنی در انحصار شرکت های دولتی است و سرمایه گذاری بخش خصوصی به علت نداشتن معدن بزرگ ناقص می ماند که سهمیه ای از مواد اولیه معدنی نیز در اختیار بخش خصوصی قرار گیرد.
طبیب زاده افزود: رساندن سطح آموزشی استان کرمان به استاندارد نیازمند توجه جدی است و شرکت ها در آن مشارکتی جدی و جهادی داشته باشند.
وی عنوان کرد: سرانه آموزشی استان کرمان از متوسط کشور پایین تر است که این چالش با همکاری بنگاه های اقتصادی رفع شود.
رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: تفاوت نرخ سنگ آهن منابع بسیاری را از استان خارج می کند و این درحالی است که باید درصدی قابل قبول از این منابع استان در زیرساخت ها هزینه شود.
وی اضافه کرد: شاخص های توسعه پایدار در استان کرمان از متوسط کشوری پایین تر است، درحالی که این استان در برخورداری از منابع فرصت مناسبی دارد.