امروز اول ذیقعده و مصادف با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است. به همین مناسبت با حنانه خلفی حافظ کل قرآن کریم گفت و گویی داشتیم و از وی که اکنون ۱۴ بهار از عمر خود را سپری کرده، درباره الگوی عملی وی در زندگی پرسیدیم و او که تاکنون در دو هزار و ۵۰۰ برنامه قرآنی حضور یافته و لقب مبلغه سبک زندگی قرآنی را برای خود انتخاب کرده از ضرورت توجه به انتخاب فرد اصلح در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت.
این حافظ قرآن معتقد است در جامعه قرآنی فعالیت های چشمگیری شکل گرفته است ولی باید از این ظرفیت استفاده بیشتری کرد و مسئولان قرآنی باید امتیازات ویژه ای را برای موسسات قرآن و به ویژه برای بانوان قرار دهند. چون آقایان پیشرفت بیشتری در جامعه قرآنی دارند ولی خانم ها به دلیل برخی محدودیت ها مشکلاتی دارند.
وی از دختران امروز به عنوان مادران آینده یاد کرد و گفت: اگر امروز برای دختران کشور سرمایه گذاری کنیم در آینده شاهد جامعه قرآنی بهتری خواهیم بود. مهمترین برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان دارالقرآن و سایر نهادهای قرآنی برای دختران برگزاری مسابقات است ولی اگر امکان برگزاری محافل ویژه قرآنی برای بانوان فراهم شود، موج ارزشمندی در جامعه ایجاد می شود.
خلفی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن گفت: اگر ۱۰ میلیون حافظ قرآن در کشور داشته باشیم دیگر تهاجم فرهنگی معنایی نخواهد داشت.
وی که یک سال است تدریس حفظ قرآن را در برنامه های خود قرار داده، اظهار داشت: بیش از دو هزار و ۵۰۰ برنامه در داخل و خارج از کشور داشته ام و تاثیر آن به گونه ای بود که برخی افراد تماس گرفته و به پدر و مادرم گفته اند که دخترشان بعد از اجرای برنامه قرآنی، شروع به حفظ قرآن کرده اند و از یک تا ۱۵ جزء را حفظ کرده اند.
این حافظ قرآن از حضرت زینب (س) به عنوان قهرمان زندگی خود یاد کرد و گفت: حضرت زینب (س) از هر جهت الگو هستند. یعنی از نظر تقوا، عفت، طهارت، عرفان و پایبندی به اصول و ارزش های اسلامی و همچنین زنده نگه داشتن نهضت عاشورا برای من الگو هستند و رهبر انقلاب در شان دختر امیرمومنان فرمود که حضرت زینب از اولیاء الله است که قرآن و اسلام را عزیز کرد و امیدوارم بتوانیم راه زینبی را ادامه دهیم.
وی به دخترانی که علاقه مند به حفظ قرآن هستند، سفارش کرد: باید با تلاش، پشتکار، جدیت و برنامه ریزی شروع به حفظ قرآن کرد و همیشه می گویم قبل از این که بر روی حفظ کار کنند، در ابتدا روخوانی و روانخوانی را یاد بگیرند. چون روخوانی و روانخوانی در حافظه تصویری تاثیر دارد. نکته دیگر این که بعد از حفظ قرآن بر مرور و تثبیت آیات تاکید داشته باشند. یعنی اینگونه نباشد که به سرعت قرآن را حفظ کنند و محفوظات خود را تثبیت نکنند و مجبور شوند که چند سال را برای تثبیت وقت بگذارند.
خلفی مهمترین وظیفه یک دختر مسلمان را تبلیغ سبک زندگی قرآنی دانست و گفت من برای خودم لقب مبلغه سبک زندگی قرآنی را انتخاب کرده ام و دوست دارم مثل حضرت زینب (س) تبلیغ کننده سبک زندگی قرآنی باشم و راه آن حضرت را ادامه دهم.
وی از ضرورت حضور در انتخابات ریاست جمهوری سخن گفت و با استناد به آیه ۵۴ سوره مائده و آیه پایانی سوره فتح اظهار داشت: ما باید حواسمان جمع باشد و انتخاب اصلح داشته باشیم. انتخاب اصلح از منظر قرآن کسی است که در مقابل دشمن ترسو نباشد، با مردم متواضع باشد و در مقابل دشمنان سرسخت باشد.
این حافظ قرآن همچنین گفت: حجاب ما یک ارزش اسلامی است و سیاست و دیانت ما یک ارزش است و باید قدر این ارزش ها را بدانیم. ما الگوهای بسیاری مانند حضرت فاطمه زهرا (س)، حضرت زینب (س) و حضرت فاطمه معصومه (س) داریم و الگوی ما، ائمه و اهل بیت هستند.
خلفی دانش آموزی است که اکنون در کلاس هشتم تحصیل می کند ولی همزمان با درس خواندن در مدرسه، خود را آماده می کند تا در مقطع کارشناسی ارشد در رشته علوم قرآن و حدیث تحصیل کند. او از پنج سالگی حفظ قرآن را شروع کرد و در هفت سالگی آن را به پایان رساند و با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد سازمان سنجش موفق به اخذ کارشناسی و با شرکت در آزمون سازمان دارالقرآن کریم توانست معادل کارشناسی ارشد (درجه ۲) را کسب کند.
این حافظ قرآن سه سال پیش در آزمون سازمان دارالقرآن الکریم وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی شرکت کرد و توانست مدرک درجه سه را بگیرد که معادل کارشناسی است و پس از آن طی یک سال درس های مربوط به آزمون کارشناسی ارشد شامل علوم قرآن، صرف و نحو، حدیث، مفردات، تفسیر و بلاغت را مطالعه کرد تا بتواند با آمادگی در کلاس های ارشد حضور یابد. او سال گذشته در آزمون سازمان دارالقرآن الکریم شرکت کرد و موفق به دریافت مدرک درجه دو حفظ قرآن شد. البته او قصد دارد تا رشته علوم قرآن و حدیث را در مقطع کارشناسی ارشد به پایان ببرد و در مقطع دکتری نیز شرکت کند.
خلفی در سال ۹۳ توانست به عنوان کوچکترین شرکت کننده در سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن اوقاف استان تهران رتبه اول را در رشته حفظ کل قرآن کسب کند. او همچنین رتبه عالی را در حفظ ۲۰ جزء مسابقات بسیج، رتبه سوم حفظ کل مسابقات قرآن بسیج، رتبه اول مسابقات قرآن استان تهران در سال ۹۲ و ۹۳، رتبه دوم سی و ششمین دوره مسابقات قرآن شکوفهها در سال ۹۳ و رتبه اول مرحله کشوری سی و هفتمین دوره مسابقات قرآن را کسب کند. سال گذشته نیز در مسابقات قرآن و عترت دانش آموزی شرکت کرد ولی به گفته خودش چون این مسابقات به صورت مجازی برگزار شد، به دلیل قطعی اینترنت و قطع شدن صدا و تصویر داور مسابقات رتبه دوم را کسب کرد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ایران ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میاندورهای یازدهمین مجلس شورای اسلامی (برای ۱۱ حوزه انتخابیه؛ آستانه اشرفیه، تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، تفرش، بهار و کبودرآهنگ، گچساران و میانه و برای شش کرسی مجلس شورای اسلامی) و دومین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری (برای ۴ حوزه انتخابیه؛ تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران) برگزار خواهد شد.
سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رییسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.