به گزارش خبرنگار ایرنا، این استاد دانشگاه امروز شنبه در یک همایش انتخاباتی که با عنوان «نشست پرسش و پاسخ بانوان دانشگاهی با نمایندگان نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با محوریت حوزه زنان» برگزار شد، افزود: «من به عنوان همسر آقای رئیسی موافق حضور ایشان در انتخابات نبودم اما به عنوان هوادار ایشان در بین نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، معتقدم تنها کسی که ویژگیهای مدنظر مقام معظم رهبری برای ریاست جمهوری را دارد، آقای رییسی است.»
وی پس از طرح سوالاتی از سوی اساتید و دانشجویان درباره برنامههای دولت آقای رییسی برای حوزه زنان اظهارداشت: محور اصلی سوالات مربوط به تحصیل و اشتغال بانوان است و نگرانیها از این بابت است که چگونه زنان مسلمان به عنوان «الگوی سوم زن» که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، در عین عمل به مسئولیتهای خود در جامعه فعالیت و تاثیرگذاری اجتماعی داشته باشند.
علمالهدی درباره دیدگاه حجت الاسلام و المسلمین رییسی درحوزه زنان گفت: ایشان خود را سرباز مقام معظم رهبری میدانند و گفتمان ایشان در این حوزه کاملا گفتمان رهبری است. ایشان معتقد است اگر قرار باشد توسعه و تحول در حوزه زنان اتفاق بیفتد حتما باید بانوان خود پیشگام باشند.
همسر نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: آقای رئیسی عدالت توزیعی را مربوط به مسائل گروههای آسیبپذیر میدانند ولی درباره موضوعات مرتبط با حوزه زنان به عدالت مشارکتی اعتقاد دارند.
وی پیشنهاد کرد دانشگاه الزهرا به عنوان دانشگاه بانوان مسائل حوزه زنان را شناسایی و طرحها و برنامههای همهجانبه و درازمدت برای حل مشکلات بانوان ارائه دهند.
علم الهدی با اشاره به نقش موثر زنان در دورههای مختلف انقلاب اسلامی گفت: در بسیاری از موارد زنان پیش قدم بودند به عنوان نمونه در دوره انقلاب در شهر مشهد زنان اول راهپیمایی کردند.
همسر نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: الگوی سوم از ابداعات انقلابی امام راحل (ره) است. از سالهای اول انقلاب زنان فعال بودند و زنان مبارز از خانوادههای صاحبنام هم بودند.
وی اضافه کرد: اگرچه اکنون در غرب فیمنیستها خانواده گرا شدهاند ولی ما در الگوی سوم زنان از سالها قبل ما خانوادهگرا بودهایم.
علمالهدی با طرح این سوال که چرا زمانی حجاب پذیرفته شد اما اکنون جامعه به گونهای شده است که با حجاب مسأله دارد، افزود: چرا تجردهای ناخواسته گسترش یافته یا خانواده گرایی میان دختران کم شده است؟ عوامل متعددی در این زمینه نقش داشتهاند اما باید عامل جدی و ریشهای را شناخت و درصدد رفع آنها برآمد.