کرمانشاه - ایرنا - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه از برگزاری ویژه برنامه‌های مردمی و برگزاری مراسم بزرگداشت روز ملی تجلیل از امامزادگان به‌عنوان ۲ برنامه شاخص این اداره‌کل در ایام دهه کرامت یاد کرد.

حجت الاسلام «محمد صالحی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه برنامه های این اداره کل در ایام دهه کرامت در ۲ بخش اجرا می شود، گفت: بخش اول شامل ویژه برنامه های مردمی دهه کرامت است که از ولادت حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) به مدت ۱۰ روز در بقاع متبرکه استان اجرا می شود.

وی با تاکید براینکه برنامه های دهه کرامت براساس شعار «خدمت کریمانه، گره گشایی به رسم اهل بیت(ع)» دنبال می شود، افزود: در این بخش با توجه به شرایط موجود و محدودیت های ستاد مبارزه با کرونا، کاروان شادی با نام «شمیم کرامت» راه اندازی می شود، برنامه ریزی های لازم در این زمینه توسط ستاد استانی در دست انجام است و جلساتی برای هرچه بهتر اجراشدن، برگزار شده است.

این مسوول از برگزاری مراسم بزرگداشت روز دختر در یکی از بقاع متبرکه استان، پخش نماهنگ های مرتبط با حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع)، اجرای صلوات خاصه امام رضا(ع) در بقاع متبرکه از هشت صبح تا هشت شب، همکاری با خدام اعزامی از آستان قدس رضوی (کاروان زیر سایه خورشید)، نورافشانی در شب ولادت امام رضا(ع) با همکاری بسیج نیز مربوط به برنامه های بخش نخست این اداره کل در ایام دهه کرامت است.

مراسم بزرگداشت روز ملی تجلیل از امامزادگان برگزار می شود

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه ادامه داد: بخش دوم شامل برگزاری مراسم بزرگداشت روز ملی تجلیل از امامزادگان است که در چهارشنبه ۲۶خرداد برگزار می شود.

حجت الاسلام صالحی با بیان اینکه هشت بقعه مجری این برنامه هستند، اظهار داشت: امامزاده سیده فاطمه در شهرستان کرمانشاه، زیارتگاه صاحب الزمان، امامزاده ابراهیم تاقبستان در شهرستان کرمانشاه، امامزاده باقر بیستون، امامزاده علی اکبر اسلام آبادغرب، امامزاده احمد سنقر، امامزاده ابراهیم کنگاور و امامزاده سیدجمال الدین فش از جمله این بقاع هستند.  

وی از تبلیغات محیطی با محتواهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری و بزرگان در زمینه زیارت امامزادگان، استفاده از ظرفیت کانال شمیم افق در ایام دهه کرامت، توزیع بروشور معرفی امامزادگان در شهرستان ها به عنوان بخش دیگر برنامه ها در ایام دهه کرامت یاد کرد.

 استان کرمانشاه بیش از یک هزار و ۸۰۰ موقوفه دارد که از این تعداد یک هزار ۴۴۷ موقوفه انتفاعی و ۴۱۱ موقوفه منفعتی است.

این استان با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از چهار هزار و ۲۰۰ اثر شناسایی شده است که بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده که در این بین دارای هشت امامزاده شاخص و بقاع متبرکه است که در کنار آن تکایا و اماکن مذهبی متعددی دارد که جنبه تاریخی دارند.