به گزارش ایرنا، سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی روز جمعه درگفت و گوی تلویزیونی خود با مردم استان بوشهر افزود: تلاش شده در دولت سلام امور به مردم واگذار شود و از توان کارشناسان و نخبگان استانها برای اداره امور منطقه و استان استفاده شود.
وی بیان کرد: در دولت سلام فرزندان شما نه اینکه از دور دستی بر آتش داشته باشیم تقریبا اطلاعات کافی هم از استان بوشهر جمع آوری کرده اند و شهرستان به شهرستان فرصتها، تهدیدها، نیازها احصا و مورد توجه این دولت بوده است، ما نه تنها برای کل کشور برنامه ریزی می کنیم بلکه برای هر استان و شهرستان برنامه داریم.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه ما جمعی از جوانان این کشور سالهاست به دنبال این هستیم که مشکل اصلی و برخی مشکلاتی که در کشور به صورت مزمن درآمده و قابل حل نیست ناشی از چیست؟ افزود: معضلاتی هم در کلیت و هم مناطق پیرامونی کشور وجود دارد از جمله عدم کفایت درآمد معیشت، مساله اشتغال و بیکاری و سایر مسائل دیگر از جمله دغدغه های ذهنی ما است.
وی گفت: چند سالی است که با جمعی از جوانان با تجربه و اندیشمند به خصوص وقتی بحث گام دوم از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد و موضوع ایجاد تمدن اسلامی - ایرانی مطرح شد و ماموریت به جوانان سپرده شد وارد عمل شدیم.
قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: آن چیزی که به آن رسیدیم این بود که مشکل تنها در این نیست که این جناح و یا آن جناح سر کار باشد دعوای انتخاباتی ما سر این شده که ۱۳هزار و ۷۰۰ مدیر در قالب ۲۷۵ اتوبوس بیایند و ۲۷۵ اتوبوس بروند هرچند در برخی مواقع رنگ این اتوبوسها تغییر می کند و خودشان را در جناحهای مختلف جا می زنند مدیرانی که با راستها راست و با چپها چپ و با اعتدالیون اعتدالی و هر روز با یک رنگ وارد کار شده اند.
وی ادامه داد: مساله این آدمها نیست هرچند که این آدمها از این منظر که به مسائل اساسی توجه نمی کنند و حاشیه سازی می کنند مساله مهمی هستند و مساله اصلی روش اداره کشور و نوع حکمرانی و نوع نگاه به مردم است.
قاضی زاده هاشمی گفت: اینکه مسئولان اصالتا قیم مردم و یا کارگزاران آنها و یا اینکه مسئولان وکلای مردم و یا سرپرستان آنان هستند که به محض پایان انتخابات مثل اینکه کل اختیارات عالم به آنان واگذار شده و آنها هر تصمیمی که می خواهند با سرنوشت مردم می گیرند.
وی اضافه کرد: دولتهای ضد مردمی، ضد ملت بدون توجه به منافع مردم تنها توجه به منافع دولت می کنند و به فکر منافع برخی از اشخاص و وابستگان قدرت در دولت اتفاق می افتد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: یک تهران درست کرده ایم و همه اختیارات را به آن داده ایم یک کشور و یک پایتخت درست کرده ایم و همه امکانات کشور در اختیار این پایتخت و احتمالا با فاصله زیاد در اختیار برخی کلان شهرها قرار گرفته است که در طراحی دولت سلام همه شهرستانهای کشور بعنوان پایتخت دیده میشوند و به جای یک پایتخت سیاسی، فرهنگی اقتصادی، دانشگاهی و امنیتی ۴۸۵ شهرستان هر کدام یک پایتخت تلقی خواهند شد و با استفاده از اختیارات قانون اساسی دولت اختیارات اجرایی خود را به فرمانداران تفویض می کند براین اساس همه اختیارات هیات وزیران در حوزه تصدی و اجرا به فرمانداران واگذار و فرمانداران نیز باید به مردم پاسخگو باشند.
قاضی زاده هاشمی افزود: مسوولان استان ها با پیشنهاد نخبگان و کارشناسان استان منصوب می شوند و اگر یک سوم مردم از آنها رضایت نداشته باشند توسط دولت آن مدیر عزل می شود چرا که اصلی ترین وظیفه مدیران جلب رضایت مردم است و اگر مسوولی نتواند رضایت مردم را جلب کند عزل آن انجام میشود.
وی در خصوص استان بوشهر گفت: بوشهر استان دریایی، دریادلان و مرزبانان خلیج فارس، استان مجاهدان و مبارزان، دلاورانی که از سالیان دور با اشغال دشمنان خارجی جنگیده اند و کسانی که اجازه ندادند مرز و بوم ما به اشغال خارجی درآید.
وی بیان کرد: در جریان جنگ تحمیلی مرزبانان دریایی ما در مقابل تهاجهام خارجی ایستادگی و شهدایی را تقدیم نظام و انقلاب کردند و استان بوشهر امروز هم مرکز توجه همه ایرانیان عزیز و بعنوان یکی از مراکز بزرگ تولید انرژی است و تقریبا این شبکه بزرگ گاز کشور وابسته به استان بوشهر و این استان پایتخت انرژی کشور هستید.
قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: استان بوشهر یک استان غنی در بخشهای مختلف است و به غیر از منابع انرژی از ساحل بلندی برخوردار و امکان توسعه صنایع دریایی و شیلات و شغل شریف ملوانی و دریانوردی را که از گذشته باب بوده است را دارد.
وی تاکید کرد: بوشهریهای عزیز با آن جغرافیای فرهنگی و با اصالت و مبارزه با استعمارگران بعنوان سفیران فرهنگی ایران در جهان به شمار می روند و ملوانان آنان با سفرهای دریایی خود ایران را به دنیا معرفی میکنند.
قاضی زاده هاشمی گفت: قلب انرژی ایران در عسلویه استان بوشهر قرار دارد و این شهرستان جایگاه بسیار مهمی در کشور دارد که باید از آن مراقبت کافی شود؛ استان بوشهر ۱.۵ میلیون نفر جمعیت و ۱۰ شهرستان دارد و مردم آن عاشق اهل بیت (ع) هستند و در صادرات و واردات دریایی، صیادی، کشاورزی، نخلداری این استان دارای اهمیت راهبردی اقتصادی است.
وی ادامه داد: استان بوشهر یک استان قدیمی و از جمله نگین های کشور در شمال خلیج فارس است که همیشه مورد طمع استعمارگران بوده و این بیانگر اهمیت بوشهر است؛ این استان دارای جاذبه ها و مکانهای تاریخی بسیار زیاد و دسترسی به آبهای آزاد و حمل و نقل دریایی دارد و امکان رونق و گسترش این استان دور از دسترس نیست.
قاضی زاده هاشمی گفت: احداث راه آهن بوشهر- شیراز - عسلویه و بزرگراه بوشهر - شیراز یک مساله جدی است که با جدیت باید در دولت سلام دنبال شود و ما به طور کلی باید در استان بوشهر حمل و نقل دریایی با پشتیبانی ریل، آزاد راه و بزرگراه اجرا تا اتصال زمینی و دریایی این استان تکمیل شود.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: استان بوشهر قابلیت مهمی در تزریق کالا به کشورهای حاشیه خلیج فارس دارد و به همین دلیل باید حمل و نقل کانتینری در استان از طریق حمل و نقل دریایی تقویت شود که این مهم تاسیس و توسعه بندرگاه کانتینر بری در این استان را ضروری کرده است.
وی با اشاره به نخلستانهایی که محصول آنها نیازمند صنایع فرآوری است، افزود: حاشیه نشینی از جمله مسائل مهم استان بوشهر شمار می رود که مانند همه استانها باید برطرف شود همچنین با توجه به وابستگی استان به شیلات و صید و صیادی باید صید غیر قانونی ترال را محدود کرد.
قاضی زاده هاشمی در خصوص شهرستان تنگستان گفت: این شهرستان از شهرهای تاریخی با قابلیت مناسب در تجارت دریایی و گردشگری است که باید مساله ته لنجی آن سرو سامان یابد تا مردم بتوانند درآمد زایی داشته باشند و با افزایش زیرساختهای رفاهی شغلهای جایگزین از جمله در بخش گردشگری را در این شهرستان تقویت کرد.
وی با اشاره به سابقه تاریخی شهرستان جم با آن منابع عظیم نفت و گاز و باغهای مرکبات اضافه کرد: کادر درمان در این شهرستان ضعیف، افزایش نرخ طلاق، کیفیت پائین جادهها به خصوص جاده های روستایی و آلودگی هوا ناشی از صنایع نفت وگاز از مسائل این شهرستان به شمار می رود.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به قابلیت های شهرستان دشتستان ادامه داد: دشتستان از جمله شهرستانهای تاریخی، بزرگ و پرجاذبه با برخورداری از صنایع دستی فعال، صیفی جات قابل توجه و موقعیت استراتژیک ترانزیتی اما منابع زیرساخت صنعتی آن ضعیف است.
وی بااشاره به اینکه شهرستان دشتی نیز با برخورداری از مناطق پرجاذبه گردشگری ، معادن مختلف و قابلیت های توسعه ای کشاورزی گفت: این شهرستان تجهیزات مناسب بیمارستانی ندارد و از معادن از جمله کوه نمک آن به خوبی استفاده نمی شود و با توجه به نبود زیرساختها نرخ مهاجرت از این شهرستان زیاد است.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به قابلیت های شهرستان دیر از نظر دسترسی به آبهای آزاد افزود: بهبود وضعیت راههای ارتباطی این شهرستان با توجه به اینکه منطقه پارس شمالی در مجاورت این شهرستان قرار دارد ضروری است.
وی یادآور شد: با توجه به تولید گوجه فرنگی خارج از فصل در شهرستان دیر انتظار می رود صنایع بسته بندی و فرآوری این محصولات در شهرستان تامین شود همچنین ضعف زیرساختهای بهداشتی، آسیبهای اجتماعی و امنیتی در این شهرستان باید اصلاح شود.
وی گفت : گردشگری در کل استان بوشهر جایگاه خاصی دارد که زیرساخت های این بخش در شهرستان دیلم باید تقویت شود و در افزون براینکه منطقه ویژه اقتصادی در این شهرستان در دست اقدام است باید به توسعه کشت گلخانه ای نیز اهتمام شود.
قاضی زاده هاشمی گفت: شهرستان عسلویه نیز در کنار قابلیت های گردشگری و تجارت دارای ذخایر عظیم گازی و پایتخت انرژی ایران است و نرخ بیکاری در آن کمتر نسبت به سایرشهرستان های استان است و با فیلترینگ مناسب از آلودگی بیشتر هوا نیز به دلیل صنایع موجود جلوگیری کرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در مورد شهرستان کنگان نیز افزود: این شهرستان قابلیتهای اقتصادی و انرژی زیادی دارد و باید که باید زیرساختهای انرژی در آن توسعه یابد.
وی با اشاره به قابلیت های مختلف تجاری و دریایی شهرستان گناوه گفت: تمام شهرستانهای استان بوشهر دارای قابلیتهای زیادی هستند به طوری که نه تنها مهاجر فرست نیستند بلکه با توجه به ارزش افزوده در نفت و گاز و تجارت بین المللی و دریایی می توانند ثروت زیادی برای استان ایجاد کنند.
وی اخطاب به مردم بوشهر گفت: من سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی فرزند ملت ایران هستم یک شهرستانی، یک سیاستمدار و جوان ترین نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و دانشیار دانشگاه هستم، ۱۳ سال نماینده شما در مجلس شورای اسلامی بودم و با مسائل و مشکلات اقصی نقاط کشور آشنا شده و فرصت دیدار مردم مناطق مختلف را داشته و مشکلات مردم و توانمندیها را لمس و درک کرده و فهمیده ام که مردم و جوانان خوبی داریم و حتی مدیران خوبی داریم که در جای خود قرار نگرفته اند و بعلت عدم بله قربان گویی به صاحبان زر و زور بیرون قرار گرفته اند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: رهبر اندیشمند، منابع و توانمندی زیادی داریم اما روش اداره کشور صحیح نبوده به همین خاطر نهضت جوانانه شکل گرفته و بنده نه بعنوان یک نامزد بلکه بعنوان نماینده یک جریان فکری که جوانان به پا خواسته شما هستند برای ساخت ایرانی جدید، قدرتمند، بدون تبعیض و عادلانه با رویکرد و روشی جدید با اقدامات موثر پا به میدان گذاشته تا با همت شما مردم گامهای موثری بردارند.
وی بیان کرد: دولت سلام به همه و آینده و مردم سلام می گوید و تمامی اقوام و مذاهب و گروههای اجتماعی و اصناف و جنسیتهای مختلف، توانگرایی و سیاست زدگی و حاشیه سازی و عدم توجه به مردم سلام می گوید و این دولت به صورت ۲۴ ساعته، مجاهدانه و شبانه روزی تلاش خواهد کرد تا در کنار شما باشد و ایران را به نقطه متعالی برساند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ایران جمعه ۲۸ خرداد همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میاندورهای یازدهمین مجلس شورای اسلامی (برای ۱۱ حوزه انتخابیه؛ آستانه اشرفیه، تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، تفرش، بهار و کبودرآهنگ، گچساران و میانه و برای شش کرسی مجلس شورای اسلامی) و دومین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری (برای ۴ حوزه انتخابیه؛ تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران) برگزار خواهد شد.
سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیسالساداتی مشهور به رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.