حسن صرفی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: سطح زیر کشت محصول جو در این شهرستان نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشت که علاوه بر افزایش سطح زیر کشت، عملکرد این محصول در شهرستان نیز نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
وی ادامه داد: علت کاهش عملکرد در واحد سطح، عدم بارندگی در زمستان ۹۹ و بهار ۱۴۰۰ است که با توجه به این شرایط، امسال متوسط برداشت محصول جو در هر هکتار حدود سه تن است و نسبت به سال گذشته یک تن کاهش داشت.
صرفی اظهار داشت: عملیات برداشت محصول جو با نظارت پنج کارشناس برداشت و با استفاده از ۱۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر از اواسط خرداد امسال آغاز شده و تا اواسط تیرماه ادامه دارد.
وی تصریح کرد: بارندگیهای بهموقع، بذر مناسب و استفاده از تکنولوژیهای روز تولید، از عوامل موثر بر افزایش عملکرد این محصول است.
رییس اداره تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی دامغان گفت: افزایش کیفیت محصولات تولیدی یکی از اهداف مدیریت جهاد کشاورزی در زمینه تولید محصول زراعی است که در سالهای اخیر این امر محقق شده است.
به گزارش ایرنا، مناطق شمالی و شرق دامغان بیشترین زارعت گندم و جو را به خود اختصاص داده است.
بر اثر سیلاب ۱۵ اردیبهشت امسال در جنوب دامغان، ۱۳ هکتار از اراضی زراعی دچار خسارت شد که در همین راستا ۱۲ بهرهبردار جو به میزان ۴ هکتار و به ارزش ۱۱۳ میلیون ریال خسارت دیدند.