به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو، «بنفشه زهرایی» افزود: این کاهش منجر به تعادل بخشی (جلوگیری از افت بیشتر آبخوانها) در همه دشتهای کشور تا سال ۱۴۰۴ خواهد شد.
وی افزود: در برنامههای سازگاری با کم آبی مصوب شده، صرفهجویی در برداشت از منابع آب سطحی و اصلاح مصرف، در حد ۳.۲ میلیارد متر مکعب تا پایان برنامه هفتم توافق شده و در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مصوب شده است.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهرهوری آب و آبفا وزارت نیرو از انتشار کتاب ملی سازگاری با کمآبی با محتوای خلاصهای از برنامههای صرفهجویی مصوب در هر استان با برش حوضه آبریز برای منابع آب سطحی و برش محدوده مطالعاتی برای منابع آب زیرزمینی، خبر داد.
وی ادامه داد: این کتاب، نخستین برنامه ملی مدیریت مصرف آب و سازگاری با کم آبی در ایران است که یکی از شاخصترین دستاوردهای کار بین بخشی در دولت تدبیر و امید در بخش آب محسوب میشود. این مجموعه، حاصل بیش از ۷۶ هزار نفر ساعت، تعامل و تبادل نظر کارشناسی و مدیریتی در سطح ملی در کارگروه ملی سازگاری با کم آبی و کمیته تخصصی آن و کارگروههای استانی سازگاری با کمآبی بوده است.
مدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهرهوری آب و آبفا وزارت نیرو اضافه کرد: بررسی برنامههای سازگاری با کم آبی استانها در کارگروه ملی و تصویب ۳۱ برنامه استانی سازگاری با کم آبی در پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۰ به اتمام رسید.
مشروح برنامههای سازگاری با کم آبی استانها و گزارشات عملکرد واصل شده از اجرای آنها در تعدادی از استانها در تارنمای کارگروه ملی سازگاری با کم آبی به آدرس wsanw.ir قابل دسترسی و مشاهده است.
به به گزارش ایرنا، پیشترمدیرکل دفتر مدیریت مصرف و ارتقای بهرهوری آب و آبفای وزارت نیرو گفت: برنامه سازگاری با کم آبی ۳۰ استان به تصویب رسیده و برای اجرا ابلاغ شده است.