امیردریادار حسین خانزادی روز دوشنبه در حاشیه پیوست ناوشکن دنا و ناو مین شکار شاهین در بندرعباس در گفت وگوبا خبرنگاران افزود: این درحالی است که حضورنیروی دریایی راهبردی جمهوری اسلامی حرکت در جهت تعامل با کشورها اقیانوس اطلس است.
وی ادامه داد: آنچه در هفتههای گذشته رسانه و بهخصوص رسانههای آمریکایی و همینطور دولتمردان آن را به خود مشغول کرده است اولین ورود قدرتمند ناوگان جمهوری اسلامی ایران با افراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران بر عرشه ناوشکن بومی سهند و ناوبندر مکران است و برای آنها سئوال ایجاد شده که نتوانستهاند آنها را حل کنند.
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: ناوبندر مکران یک کشتی است که برای عملیات در دوردست ها و مناطق دورساخته شده و یک پایگاه دریایی است و تجهیزات و امکاناتی با خود دارد که میتواند در هر نقطه عملیات انجام دهد لذا همه تجهیزاتی که ناوبندر مکران همراه دارد بنا به نیاز در هر نقطه لازم باشد میتواند مورد استفاده قرار گیرد.
امیردریا دار خانزادی تصریح کرد: دریاهای آزاد جهان همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند متعلق به همه ملتهاست و در دریاهای آزاد جهان درحال دریانوردی هستیم و این اولین حضورمان در اقیانوس اطلس است.
وی اضافه کرد: هر جا نیاز باشد این رابطه دوستانه و تعاملی برقرار شود با اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی این کار را با قدرت خواهیم کرد و نیاز به هیچ بندر یا ساحلی برای پهلوگیری نداریم و برای هر عملیاتی در آن منطقه توانایی و قدرت لازم را داریم.
شناورهای بعدی نیروی دریایی ارتش در راه است
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز ۲ فروند شناور به نیروی دریایی ملحق شد و باید بگویم شناورهای بعدی در راه است که اخبار خوش آن را در ماههای آینده خواهیم داشت.
امیر دریا دار خانزادی افزود: یکی از ویژگیهای نیروی دریایی با قابلیت آبهای عمیق موضوع و مساله مبارزه با مین است، مین یکی از راهکارهایی است که یکی از ۲ طرف برای محدود کردن کاربری سواحل و بنادر برای طرف دیگر استفاده میکند.
وی توضیح داد: ظرفیت مین روبی سنتی در گذشته بسیار دور داشتیم که با الحاق این شناور جدید، مین شکار شاهین ظرفیت مین روبی بسیار دقیق و چندگانه را بدست خواهیم آورد.
امیر دریادار خانزادی ابراز داشت: این ویژگی را ایجاد میکند که دشمن هیچگاه این فرصت برای دشمن بدست بیاید که از نزدیک بنادر را مورد محاصره قرار دهد یا آنجایی که در آبراههای مورد نظرمان تردد کنیم و احیاناً مین گذاری شده باشد با این شناور می توانیم به سرعت مین زدایی کنیم.
وی تاکید کرد: بطور قطع این شناور به تنهایی در صحنه رزم کارایی نخواهد داشت و در کنار خود ناوگانی میخواهد که صحنه را به کنترل در آورد و ناوشکن دنا در کنار سایر ناوشکنهای بومی جمهوری اسلامی ایران این ویژگی را ایجاد میکند.
ناوشکن تمام ایرانی دنا و ناو مین شکار شاهین ایران با دستور رییس جمهوری و به صورت ویدیو کنفرانسی با حضور فرمانده کل ارتش، وزیردفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و فرمانده نیروی دریایی ارتش روز دوشنبه در بندرعباس به ناوگان نیروی دریایی ارتش پیوستند.