سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل در حاشیه این آیین در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیمارستان ثامن الحجج (ع) با زیربنای هفت هزار و ۸۰۰ مترمربع در چهار طبقه و با ۶۴ تخت در بخش های زنان و زایمان، رادیولوژی و تصویربرداری، اورژانس سرپایی، کلینیک تخصصی و آزمایشگاه ساخته شده و آماده خدمت رسانی به مردم است.
اعظم باقری با بیان اینکه عملیات عمرانی ساخت این بیمارستان از سال ۱۳۸۸ آغاز شده بود، گفت: برای ساخت بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل ۲۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان و ۱۵ میلیارد تومان به همت خیران سلامت آران و بیدگل هزینه شده است.
وی به بهره برداری از مرحله نخست بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل اشاره کرد و گفت: مرحله نخست این بیمارستان در یک طبقه و با بخشهای تصویربرداری، اورژانس، آزمایشگاه و فیزیوتراپی و با هزینهای افزون بر ۵۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان و ۲۰ میلیارد تومان از سوی خیران سلامت ساخته شده است.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل اظهار داشت: مرحله نخست بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل در زیربنای ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع و با ۲۰ تخت به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه عملیات عمرانی ساخت بیمارستان امام حسن (ع) آران و بیدگل از سال ۱۳۸۸ در زیربنای ۱۵ هزار و ۷۰۰ متر مربع آغاز شده است، افزود: ساخت بخشهای مختلف این بیمارستان با سرعت ادامه دارد.
باقری اضافه کرد: ۹۶ تخت برای این بیمارستان پیش بینی شده است که امیدواریم با کمک خیران و مردم این منطقه در آیندهای نزدیک تکمیل شود و خدمات با کیفیتی را به مردم این منطقه ارایه دهد.
وی با اشاره به نقش سلامت در جامعه و اهمیت دین مبین اسلام به این نعمت، گفت: خیرین نقش مهم و موثری در ارتقای سلامت جامعه دارند و از دیرباز در این راستا پیش قدم بودند و در دوران مقابله با همهگیری ویروس کووید ۱۹ نیز از هیچ حمایتی دریغ نکردند.
شهرستان آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر و برخورداری از سه باب بیمارستان، ۹ خانه بهداشت، ۶ مرکز خدمات شهری و هفت پایگاه سلامت در فاصله نزدیک به ۶ کیلومتری کاشان و ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.