به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، این شرکت انگلیسی – سوئدی تاکید کرد که شرکت کنندگان در این مطالعه، افراد بالای ۱۸ سال واکسینه نشده بودند که طی هشت روز گذشته در معرض یک فرد مبتلا به کرونا قرار داشتند.
درمان آنتی بادی مونوکلونال خطر ابتلا به کووید – ۱۹ دارای علائم را به میزان ۳۳ درصد در مقایسه با دارونما کاهش می دهد که به لحاظ آماری رقم قابل توجهی نیست.
شرکت آسترازنکا همچنین سرگرم مطالعه درمان در بیماران قبل از قرار گرفتن در معرض افراد مبتلا به کرونا و درصدد پیشگیری از ابتلا به بیماری حاد است.
درمان آنتی بادی مونوکلونال یک روش دارویی است که از آنتی بادی های طبیعی بدن که برای مقابله با عفونت تولید می شود، تقلید می کنند.
شرکت آسترازنکا اکتبر ۲۰۲۰ (مهر ۹۹) شرکت سوئیسی لونزا را برای تولید این داروی آنتی بادی دعوت به کار کرد.
این روش درمانی از حمایت دولت آمریکا برخوردار است. آسترازنکا ماه مارس (اسفند ۹۹) از توافقی با دولت آمریکا برای تامین نیم میلیون دُز AZD۷۴۴۲ خبر داد.
این شرکت امروز سه شنبه اعلام کرد که در حال مذاکره با دولت آمریکا درمورد برداشتن گام های بعدی مرتبط با این توافق است.
در همین حال، کارگروه کووید - ۱۹ وابسته به نهاد نظارت دارویی اتحادیه اروپا، همزمان با افزایش نگرانی ها در باره لختگی خون، روز یکشنبه خواستار توقف تزریق واکسن کرونای آسترازنکا به افراد بالای ۶۰ سال شد.
با اینکه سازمان نظارت دارویی اروپا "اما" واکسن آسترازنکا را برای همه گروه های سنی امن دانسته؛ اما چند کشور عضو اتحادیه اروپا به علت پیدا شدن موارد کمیاب لختگی خون عمدتا در میان جوانان، کاربرد آن را برای افراد پائین تر از سن به خصوصی متوقف و برای ۵۰ تا ۶۵ سالگان و سالمندان محدود کرده اند.
ویروس کرونا موسوم به «کووید۱۹» اواسط ماه دسامبر ۲۰۱۹ (۲۴ اذر ۱۳۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد. این ویروس در حال حاضر در بسیاری از کشورها شیوع یافته است.
کووید – ۱۹ تاکنون ۱۷۷ میلیون و ۳۰ هزارو ۶۸۷ نفر را مبتلا کرده است. از این تعداد، ۳ میلیون و ۸۲۷ هزار و ۷۳۷ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری فوت کرده و ۱۶۱ میلیون و ۲۱۲ هزار و ۵۲۱ نفر بهبود یافته اند.