تهران- ایرنا- فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: تعدادی صندوق‌های سیار رای برای انتخابات ریاست جمهوری در تهران برنامه‌ریزی شده است که عمدتا به مراکز درمانی اختصاص می‌یابند و همچنین پذیرای بیماران کرونایی هستند که به دلایلی امکان حضور در شعب انتخاباتی را ندارند.

دکتر علیرضا زالی روز چهارشنبه در پاسخ به سوال خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا مبنی بر اینکه ستاد کرونا چه برنامه هایی برای برگزاری انتخابات با رعایت کامل اصول بهداشتی پیشگیرانه نسبت به کرونا دارد، اظهار داشت: برنامه ریزی برای حضور ناظران بهداشتی، ایجاد شعب اخذ رای متناسب با آمایش جغرافیایی و طراحی نرم‌افزارهای مناسب از جمله شعبه یاب از مهمترین اقدامات برای جلوگیری از تراکم افراد و رعایت شیوه نامه های بهداشتی است.

وی افزود: پروتکل های برنامه های انتخاباتی بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا تهیه شده که بخشی از آن مربوط به میتینگ ها یا برنامه های اجتماعاتی انتخاباتی است. 

زالی با اشاره به اینکه شیوه نامه ای هم برای روز انتخابات تدوین و ابلاغ شده است، گفت: طولانی شدن زمان انتخابات و افزایش شعبات رای گیری به خصوص در شهر تهران که مورد تایید استاندار تهران هم قرار گرفت، از جمله مواردی است که برای رعایت اصول بهداشتی در نظر گرفته شده است.

پروتکل‌های بهداشتی صندوق‌های سیار رای ابلاغ می‌شود

زالی ادامه داد: پروتکل های بهداشتی خاص برای بهره‌گیری مناسب از صندوق های سیار رای در تهران با مشارکت بخش فنی و علمی و معاونت های بهداشتی دانشگاه ها طراحی شده است که به زودی ابلاغ خواهد شد.

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: به نظر می رسد که در استان تهران بالاترین تعداد صندوق های سیار رای را داشته باشیم که شیوه نامه های بهداشتی این صندوق ها را ابلاغ خواهیم کرد.

ستادهای انتخاباتی در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی پیشقدم بودند

فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: با هماهنگی که تاکنون با ستادهای انتخاباتی در تهران داشتیم، تلاش‌های فراوانی را در رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی انجام دادند و در این زمینه پیشقدم بودند که جای تقدیر و تشکر از آنها دارد.

مجموعه هایی که در تهران برای دریافت مجوز جهت انجام برنامه های انتخاباتی در ستاد کرونا حضور می یافتند، معمولا در رعایت شیوه نامه های بهداشتی از ما پیشقدم تر هستند.

وی با اشاره به اینکه صیانت از سلامت آحاد شهروندان، از سوی این مجموعه ها جای تقدیر و تشکر دارد، اظهار امیدواری کرد که در روزهای آتی هم برنامه های تبلیغاتی با مشی پسندیده رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تمکین به رعایت پروتکل ها، استمرار پیدا کند.

به گزارش ایرنا، انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی جمعه آینده (۲۸ خرداد ۱۴۰۰) برگزار می‌شود.

سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سید ابراهیم رئیس ­الساداتی مشهور به رئیسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضی­ زاده هاشمی عبدالناصر همتی و محسن مهرعلی زاده هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری بودند که مهرعلی زاده امروز انصراف خود را از شرکت در انتخابات اعلام کرد.

سه مناظره انتخاباتی نیز در روزهای ۱۵ و ۱۸ و ۲۲ خرداد برگزار شد و نامزدها، برنامه های خود را در این مناظره ها برای مردم تبیین کرده اند.