عادل کاظمی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: این شرکت براساس دستورالعملها، ابلاغیهها، مکاتبات و صورتجلسات مربوط به کنترل پیک بار تابستان و در جهت بازرسی و پایش میزان کاهش مصرف انرژی و رعایت الگوی مصرف، فعالیتهای گستردهای را انجام داده است.
وی گفت: در این راستا، ضابطان برق تبریز در قالب گروه های بازرسی، از وضعیت راهاندازی کلیه مولدهای اضطراری سازمانها، ادارات و ارگانها بهصورت منظم بازدید کرده و بهصورت دورهای نتایج بازرسیها را گزارش میکنند.
کاظمی ادامه داد: براین اساس، تمام وزارتخانهها، سازمانها، موسسه ها و شرکتهای دولتی، نیروهای مسلح و بانکها موظف هستند در راستای مدیریت مصرف برای کاهش روشنایی، کاهش و یا حذف بار سرمایشی، استفاده از مولدهای اضطراری مصرف برق خود را نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد کاهش دهند.
وی اعلام کرد: در صورت عدم تحقق کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق، پس از قطع موقت و اخطار جدی، برق این سازمانها و ادارات قطع خواهد شد.
کاظمی خاطرنشان کرد: ادارات موظف هستند بعد از پایان ساعات کار، ۹۰ درصد مصرف برق خود را کاهش دهند.
هر درجه افزایش دمای هوا، ۵۰ مگاوات مصرف انرژی برق افزایش میدهد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه افزایش دما، ارتباط مستقیمی با افزایش مصرف انرژی دارد، اعلام کرد: هر درجه افزایش دما در حوزهی برق تبریز، حدود ۵۰ مگاوات مصرف انرژی را افزایش میدهد و این افزایش بار ناشی از ورود بارهای سرمایشی است.
وی افزود: افزایش هر یک درجهی دمای هوا، ۱۵۰۰ مگاوات بر مصرف برق کل کشور میافزاید و این مسئله لزوم صرفهجویی هر چه بیشتر برق مشترکان را برای مدیریت مصرف انرژی در ایام گرم سال میطلبد.
کاظمی از شهروندان و مشترکان خواست تا حد امکان از مصرف همزمان دستگاههای پرمصرف در ساعات پیک بار خودداری کنند و خاطرنشان کرد: مردم میتوانند استفادهکنندگان غیرمجاز ماینر و برقهای غیرمجاز را به سامانه سمات (tavanir.org.ir/samaat)، سامانهی ۱۲۱ یا به شماره تماس ۳۳۳۱۳۴۸۲ اطلاع دهند.
وی خاطرنشان کرد: ساعت ۱۲ تا ۲۲ زمان اوج بار برای مشترکان با تعرفهی خانگی در نظر گرفته شده است و این مشترکان میبایست الگوی صحیح مصرف را در این ساعات رعایت کنند.
مدیر عامل شرکت توزیع برق تبریز همچنین گفت: مشترکان میتوانند با تنظیم دمای کولرهای خود در دمای آسایش، یعنی۲۵ درجه سانتیگراد به تداوم تامین برق کمک شایانی کنند.