مشهد- ایرنا- نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نیازمند انقلابی برای تکمیل انقلاب اسلامی هستیم، انقلابی می‌خواهیم که جهاد اکبر است.

امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز سه‌شنبه در جمع هواداران خود در مشهد افزود: تا داخل کشور را درست نکنیم و نظامهای اداری را اصلاح نکنیم باید دستمان مقابل بیگانه دراز باشد.
وی ادامه داد: برای تحقق این انقلاب نیازمند توجه به فکر دنیا، بسیج نخبگان، بکارگیری جوانان پاکباخته، به رسمیت شناختن اقوام و مذاهب و نسل جدیدی از سیاستمداران هستیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دعواهای سیاسی به جز نارضایتی مردم و به حاشیه راندن آنها نتیجه دیگری ندارد. جوانان باتجربه و دنیا دیده باید بیایند تا شرایط کشور بطور اساسی تغییر کند.
وی بزرگترین ظرفیت کشور را نیروی انقلابی پرورش یافته در دانشگاه ها و حوزه های علمیه دانست و افزود: این ظرفیتها اکنون بیرون در مانده اند باید به آنان  میدان داد تا بتوانند تحول ایجاد کنند.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: ۱۳ سال نماینده مردم مشهد در مجلس بوده ام و ۲ دولت گذشته را تجربه کرده ام، کار  نمایندگان این بود که به دنبال سرمایه گذار باشند و کار عمرانی را در استانها انجام دهند از طرفی مراجعه مردم به دستگاه ها برای انجام کارهایشان نیز نتیجه نمی داد.
وی گفت: ما در مجلس مصوبه و بودجه می گرفتیم اما اجرا نمی شد، شاید فقط ۱۰ درصد آنها اجرا شده است.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: دولت ما یکی از بزرگترین دولتها در جهان است که برای انجام هر کاری ۱۰ تا ۱۵ نفر نظر می دهند و به عنوان نمونه در حوزه فرهنگ ۳۷ دستگاه دخیل هستند.

وی همچنین به اهمیت تولید واکسن کرونا در شرایط کنونی اشاره و بیان کرد: واکسنهای رازی و برکت در فاز انسانی قرار داشتند اما برای دریافت مجوز اخلاق چهار ماه مکاتبه آنها با وزارت مربوطه بی جواب مانده بود، پیگیری کردیم دیدیم یک کارشناس ساده به مرخصی دو هفته ای رفته و این معطلی ها ایجاد شده است، گرفتار این چنین نظام اداری هستیم.

قاضی زاده هاشمی ادامه داد: مجلس قانون می نویسد اما دولتها عمل نمی کنند از طرفی دولتها تغییر می کنند اما بدنه دولتها یعنی روش کار همچنان بدون تغییر باقی مانده است.
وی گفت: برخی به دنبال تغییر ظاهری قطار حرکت کشور هستند اما باید ریل اصلاح شود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: ریل اصلی، برگرداندن دولت به مردم است، کاری که امام خمینی (ره) ابتدای انقلاب انجام داد، مردم در هر محله جمع می شدند، تصمیم می‌گرفتند و تصمیم آنان نیز نافذ بود و با همین راهبرد جنگ، تجزیه طلبی ها و مشکلات گوناگون پشت سر گذاشته شد. وی ادامه داد: نهادهای مدنی را دولتی کردیم مانند تامین اجتماعی و روز به روز دولتهای مختلف مردم را بیش از پیش از عرصه خارج کردند.

قاضی زاده هاشمی به عدم پایبندی به قانون اساسی نیز  اشاره کرد و گفت: در اصل ۵۶ مردم باید بتوانند حکم کنند، اگر مردم با بخشنامه ای مخالف هستند می توانند با آن مخالفت کنند اگر معلمین، کارگران یا اقشار دیگر با بخشنامه ای در حوزه مربوط به خودشان مخالفند باید دولت بخشنامه را لغو کند.
وی افزود: سازوکاری نیز تعریف کرده ایم که اگر یک سوم مردم منطقه از فلان مسوول ناراضی هستند مسوول باید عزل شود. 

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری کشف نخستین اختلاس بزرگ کشور را در ۲۰ سال قبل یادآور شد و ادامه داد: چرا بارها شاهد شکل گیری مفسدان مشابه و سلطانهای مختلف بوده ایم، اینها حاصل سیستم فاسد بانکی بوده است و ما نیز در این مدت ریشه را  درست نکردیم، دولت باید ریشه و فساد ساختاری را درست کند نمی توانیم در همه ایران پلیس بگذاریم و دزد بگیریم. 
انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری همزمان با ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین میان دوره‌­ای مجلس خبرگان رهبری و نخستین میان دوره‌ای یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۲۸ خرداد برگزار می‌شود.

سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سید ابراهیم رئیس‌الساداتی مشهور به رییسی، علیرضا زاکانی، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن مهرعلیزاده و عبدالناصر همتی هفت نامزد انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری هستند.