دکتر امیر حسین قاضی زاده هاشمی عصر سه شنبه در برنامه تبلیغاتی خود در سیمای استانی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر وقت و انرژی جوانان در قالب ۲ سال خدمت سربازی گرفته میشود در حالی که طی این مدت آنان میتوانند کارآفرینی نمایند و اقتصاد محور عمل کنند و یا در امور کشاورزی و دامداری به پدرانشان کمک کنند و یا حتی تشکیل خانواده دهند.
وی اضافه کرد: در قالب خدمت سربازی، سربازان با گرفتاریهای مختلفی رو به رو میشوند چنان که هم اکنون سه میلیون سرباز فراری در کشور داریم.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که دولت خود را به نام "سلام" نامگذاری کرده است گفت: در دولت سلام به دنبال رفع تبعیضها و حاکم کردن مردم بر مدیران و دولتهای مردمی هستیم در حالی که هم اکنون دولتهای ما ضد مردمی هستند و زانو را روی گردن مردم تحت عناوین مختلف مانند نظارت و مجوز گذاشتهاند.
قاضی زاده هاشمی افزود: علت تبعیض گسترده و عدم توازن امکانات در کشور استقرار مراکز عمده صنعتی، رفاهی، دانشگاهی و اقتصادی در یک منطقه خاص است و این عدم توازن در یک جا پدیده حاشیهنشینی، آلودگی هوا، از بین رفتن منابع آبی و ترافیک و در جای دیگر مهاجرت، فقر، خالیشدن منطقه از سکنه و نا امنی ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: ما امروز از عدم توازن جدی و تبعیض گسترده حرف میزنیم و رفع این معضل بزرگ نیاز به برنامهریزی و اصلاح جدی ساختارها دارد در حالی که خیلی از دولت ها آمدند و نتوانستند این مشکل بزرگ را حل کنند و دولتها بدانند خودشان بدون مردم نمیتوانند کاری انجام دهند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: هماکنون تمام قدرت در تهران جمع و در حقیقت یک کشور در یک شهر خلاصه شده است به طوری که ۷۰ درصد تخصیص منابع مالی و بانکی متعلق به تهران، ۵۰ تا ۶۰ درصد تخصیص بودجه شرکتهای دولتی، ایجاد مراکز تفریحی، توزیع پزشک متخصص، مهندس و حقوقدان همه و همه متعلق به تهران است و این در حالی است که امکانات بیشتر در شمال تهران استقرار یافته است و نیمی از جمعیت ۱۴ میلیونی استان تهران حاشیهنشین هستند.
قاضی زاده هاشمی افزود:این تبعیض گسترده به تورم و فقر دامن زده است به طوری که فقرا با شکاف درآمدی و تورم دارند به ثروتمندان مالیات میدهند و این چرخش از جیب فقرا به جیب اغنیاست و این در حالی است که هر چه از مرکز به سمت پیرامون و مرزهای کشور میرویم وضعیت بدتر و تبعیضها گسترده تر میشود.
وی ادامه داد: هم اکنون بیش از ۴۵۰ شهرستان در کشور داریم که از این تعداد ۱۵۰ شهرستان به لحاظ بیکاری وضعیت بحرانی دارند و وضعیت ۳۰ شهرستان فوق بحرانی است و بیشترین علت مهاجرت هم بیکاری است و این مساله در دوران دانشجویی هم صدق می کند به طوری که دانشجو برای تحصیل به تهران میآید و دیگر به زادگاهش برنمیگردد و در عمل نیروی نخبه و جوان از شهرستان گرفته می شود.
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پاسخگویی در دولت خود را مورد تاکید قرار داد و گفت: ما به تعداد شهرستانهای کشور باید پایتخت داشته باشیم و شهرستانها باید اختیارات مدیریتی داشته باشند چرا که اکنون مردم برای سادهترین کار به مسوولان شهرستانی مراجعه میکنند و آنان پاسخگو نیستند و باید از مرکز استان اجازه بگیرند و مرکز استان نیز اجازه اش دست تهران است.
قاضی زاده هاشمی افزود: در تشکیلات دولت سلام همه اختیارات در حوزه اجرا بوده و بودجه به فرمانداران داده میشود و آنها باید پاسخگو باشند و در این راستا مسوولان محلی توسط خود شما مردم انتخاب میشوند و انتصاب استاندار با نظر نخبگان استانی صورت میگیرد و در این چارچوب جلب رضایت مردم از اهمیت به سزایی برخوردار است چنانکه با سامانه برنامه ریزی شده اگر یک سوم مردم از مدیر مربوطه اعلام نارضایتی کنند به این موضوع رسیدگی جدی خواهد شد.
وی ادامه داد: ما میخواهیم حاکمیت را به مردم برگردانیم و دولتمردان پاسخگوی مردم باشند چرا که اکنون از جیب مردم پول برداشته میشود در حالی که نفت باید سر سفره مردم باشد و حقوق مردم باید پاس داشته شود.
این نامزد ریاست جمهوری گفت:هم اکنون ۱۳ هزار و ۷۰۰ معاون و مدیرکل در کشور فعالیت دارند که از پول شما مردم ارتزاق و از خانه سازمانی تا ماشین و دیگر خدمات استفاده میکنند بنابر این باید پاسخگوی مردم باشند.
قاضی زاده هاشمی افزود: در قالب این ساختار، بودجه را به طور مستقیم به شهرستانها میدهیم و استاندار نقش هماهنگی و معرفی مدیران و فرمانده کلان استان و پیگیری مسائل را بر عهده دارد.
وی با بیان این که برای هر شهرستان یک ماموریت ملی تعریف میکنیم ادامه داد: تمام شهرستانهای کشور ظرفیتهای طبیعی و زیر ساختها و مزیتهای اقتصادی مختلفی دارند و بنابراین بر اساس این قابلیت ها هر شهرستان به عنوان پایتخت یک امر تعیین شده و به آن اختیارات داده می شود.
این نامزد ریاست جمهوری گفت: جوانهای شما با فکرهای نو و عدالتخواهی و عدالت طلبی آمدهاند چرا که سفره انقلاب باید از دست فرصتطلبان، زیاده خواهان و قدرتطلبان ستانده شود و مردم بر سر این سفره بنشینند.
قاضی زاده هاشمی با بیان این که برقراری عدالت وظیفه اصلی دولت اسلامی است افزود: هماکنون یک عده در رفاه کامل به سر برده و مدام سفر خارجی و اروپا میروند و عده زیادی از مردم در فقر و تنگدستی به سر میبرند بنابراین رفع تبعیضها، فساد و رانتخواری، پیاده سازی شایستهسالاری و حاکمیت مردم در این دولت دنبال میشود و هر مدیری که نتواند در این چارچوب حرکت کند باید عذرخواهی کرده و یا عزل میشود.
خراسان رضوی با وجود قابلیتهای فراوان با معضلات مختلفی رو به رو است
این نامزد ریاست جمهوری با اشاره به این که من فرزند خاک زرین خراسان رضوی مهد تمدن اسلامی و فرهنگ عظیم ایران زمین هستم گفت: خورشید تابناک فرهنگ اهل بیت (ع) در این استان تابیده است و این استان مرکز دلهاست و ما میزبان زائران بارگاه منور رضوی در مشهد مقدس هستیم.
قاضی زاده هاشمی افزود: در حال حاضر خراسان رضوی استانی بزرگ و تاثیرگذار است و همه چیز در این استان از منابع طبیعی و معادن فراوان و نیروی انسانی جمع شده است از جمله بزرگترین معدن سنگ آهن جهان که در این استان جای دارد و در حوزه کشت زعفران و پسته سرآمد و دارای ظرفیتهای فراوانی در حوزه گردشگری، تامین انرژی از برق خورشیدی، قابلیت بالای سرمایهگذاری در حوزه صنعت و منطقه ای سوق الجیشی و ترانزیتی است.
وی اضافه کرد: این استان هم اکنون با معضلات مختلفی مانند حاشیه نشینی در مشهد و شهرهای بزرگ، خالی شدن سکنه شهرهای اطراف، معضل ناامنی از ناحیه کشورهای همسایه، بیکاری، بالا رفتن سن ازدواج، افزایش طلاق و بزرگ شدن ناگهانی شهرها و ازبین رفتن مدیریت شهری، ترافیک و آلودگی هوا و کمبود منابع در شهرهای بزرگ رو به رو است و دولت سلام به دنبال رفع فقر و فساد و رونق کسب و کار مردم و رفاه آنان در خراسان رضوی است.
این نامزد ریاست جمهوری با نام بردن تک تک شهرستانهای خراسان رضوی به مردم این شهرها سلام داد و گفت: در طی ۱۳ سال که نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی بودهام این شهرها را دیده ام و درکم از این شهرها دقیق است و امیدوارم به فرزندتان و جوانیاش اعتماد کنید و ما قول دادهایم بتوانیم زندگی مناسبی برای مردم رقم بزنیم.
قاضی زاده هاشمی از مردم شهرستانها و استانهای مختلف کشور نیز عذرخواهی کرد که به خاطر خطر شیوع کرونا در دوره فعالیتهای انتخاباتی به آنها سر نزده است و افزود: من چون خودم پزشک هستم به خطر انتقال بیماری از طریق اجتماع توجه جدی دارم و سعی میکنم از اجتماعات گسترده پیشگیری کنم تا جان مردم در خطر نیفتند.
وی همچنین از مدیریت مقابله با کرونا در کشور انتقاد و بیان کرد: تاکنون بیش از ۸۰ هزار نفر از هموطنانمان به علت این بیماری فوت کرده اند، در حالی که در کشور چین با یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر تعداد کشته ها کمتر از پنج هزار نفر بوده است.
او گفت: بیاییم فقط کشورهایی که در مدیریت کرونا موفق نبودهاند را نشان ندهیم و از کشورهایی که در این خصوص موفق عمل و این بیماری را با واکسیناسیون و اقدامات برنامهریزی شده کنترل کرده اند نیز سخن بگوییم.