یزد - ایرنا - نوه سومین شهید محراب آیت‌الله محمد صدوقی تاکید کرد که شرکت نکردن برخی افراد به دلایلی در انتخابات روز جمعه ۲۸ خرداد ماه جاری قرار نیست هیچ مشکلی را در کشور رفع کند و حضور نیافتن در شعبه های اخذ رای راه را بر بدخواهان ایران اسلامی و مردم باز می‌کند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد صدوقی عصر سه‌شنبه در بیانیه‌ای که نسخه‌ای از  آن در اختیار ایرنا قرار گرفت نوشت: شاید کسانی تمهیدات لازم را برای تحقق مشارکت حداکثری انجام ندادند، اما قهر با صندوق رای  هیچ چشم‌انداز روشنی برای مردم و ملتی که تلاش کردند تا پرچم آزادی‌خواهی و مردم‌محوری و مردم‌سالاری را بالا نگه دارند، ندارد.

وی گفت: از روزی که نظام جمهوری اسلامی در کشور ایران شکل گرفت همیشه مردم محور اساسی آن بودند  و حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری همواره بر نقش مردم و جمهوریت نظام در برابر حکومت اسلامی که بدون توجه به آرای مردم قصد حکمرانی داشتند، ایستادند و در سخت‌ترین شرایط بر شرکت انتخابات تاکید کردند.

مسوول خانه فرهنگ شهید صدوقی یزد در ادامه اظهار کرد: ایران حتی زمانی که با حمله موشکی رژیم بعثی عراق در هشت سال دفاع مقدس روبرو بود از برگزاری انتخابات عقب نشنیی نکرد و مسوولان بر برگزاری انتخابات و حضور مردم در آن بسیار تاکید کردند.

به گفته صدوقی، این میراث بزرگ جمهوری اسلامی که مبنای مردم سالاری دینی است را نمی‌توان در هیچ شرایطی نادیده گرفت و باید همیشه به آن اهمیت قایل بود.

نوه شهید آیت الله صدوقی تاکید کرد: در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری از مردم استان یزد و دلسوزان میهن اسلامی دعوت می‌کنم با وجود مشکلات گوناگون با حضور در پای صندوق‌های رای، مسیر رشد مردم سالاری دینی را تقویت کنند و نگذارند خواسته مخالفان نظام مبنی بر کاهش میزان مشارکت تعبیر شود.

شهید صدوقی امام جمعه فقید شهر یزد و نماینده حضرت امام (ره) در این استان بود که پس از اقامه نمازجمعه در یازدهم تیرماه سال ۱۳۶۱ خورشید از سوی یکی از منافقان کوردل در مسجد ملااسماعیل یزد به شهادت رسید.  

ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا و تیره‌های عشایری ۲۸ خردادماه جاری همزمان با انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌جمهوری ایران در استان یزد نیز برگزار می‌شود .

 یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار  نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در شهرها و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند و از مجموع جمعیت استان حدود ۹ هزار نفر عشایر هستند.

در یزد  ۲۴ شورای اسلامی شهر و ۳۹۷ شورای روستایی وجود دارد که ۲۳ شورای آن پنج عضو دارد و در هریک از ۳۷۴ شورا هم سه  نفر عضو هستند.

حدود ۲۰هزار نفر در برگزاری انتخابات با ستاد یادشده همکاری دارند  و در این دوره از انتخابات ۷۳۳ هزار نفر در استان یزد واجد شرایط حق رای هستند. 

همچنین به گفته جانشین دبیر ستاد انتخابات استانداری  یزد  ۲  میلیون و ۳۴ هزار تعرفه رای انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۱۰ شهرستان استان توزیع شد.

محمدباقر سرمیلی، افزود: طبق جدول زمان بندی، ۹۸۱ هزار تعرفه برای جمع آوری آرای مردم در  انتخابات ریاست جمهوری توزیع شد و  یک میلیون و ۵۳ هزار تعرفه رای نیز برای انتخابات شوراهای شهر و روستای استان در نظر گرفته شدکه این تعرفه ها نیز متناسب با نیاز هر شهرستان توزیع شد.

سرمیلی با بیان اینکه انتخابات شورای شهر در ۲۴ شهر استان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت هر شهرستان برای انتخابات شوراهای شهر، سه نوع تعرفه ۱۱ نفری،  هفت نفری و پنج نفری در نظر گرفته شد.

وی با بیان اینکه داوطلبان انتخابات شوراهای روستایی برای تصاحب کرسی های شوراهای ۳۹۷ روستا با یکدیگر رقابت می کنند، اظهارکرد: برای ۲۳ روستا تعرفه پنج نفری و برای ۳۷۴ روستا نیز تعرفه سه نفری پیش بینی شد.

به گفته وی انتخابات سال ۱۴۰۰ در هزار و ۹۱۹ شعبه اخذ رای استان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: علاوه بر تعرفه، دیگر اقلام و ملزومات انتخابات از جمله مُهر، فرم صورت جلسه، برچسب صندوق، بست پلمب، هولوگرام، صندوق و پوسترهای شعبه ها ، در ۱۰ شهرستان استان توزیع شد.