به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران کردستان، اظهار داشت: با توجه به سلسله مشکلات موجود، بسیاری از مردم طالب این تحول هستند و هرکسی می تواند در چارچوب ذهنی خود فرد مورد نظرش را جست و جو کند.
وی با بیان اینکه در انتخابات مختلف صفآرایی هایی مشاهده می شود، افزود: آنچه که امروز در کشور می بینیم فضای تحول خواهی و تغییر در تصمیم است که در قالب انتخابات تبلور پیدا می کند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه برخی فکر می کنند با رفتن گروه حاضر، تغییر ایجاد می شود و دیگر نیازی به حضور در عرصه انتخابات نیست، اضافه کرد: انسان با امید و حرکت روبه جلو زندگی می کند و بی تفاوتی نسبت به تحول و تغییر بزرگ در سرنوشت خود یاس و ناامیدی را در پی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی با تاکید بر اینکه کار رسانه، امیدبخشی، وحدت و آرامش است، تاکید کرد: شاید در بحث انتخاب فردی اختلاف نظرهایی باشد ولی وقتی پای خدشه به امنیت در میان باشد، همه وظیفه دارند از تنازع و اختلاف جلوگیری کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید در لوای انتخابات سعی کنیم جامعه را به آینده امیدوار کنیم، یادآور شد: افراد حاضر در عرصه انتخابات، ایدههایی مطرح کرده و قائل به حل و فصل مشکلات هستند تا از کار مردم گرهگشایی کنند.
نماینده ولی فقیه در کردستان ادامه داد: همه نامزدها از هر طیفی، افراد با تجربه ای هستند که در سمتهای مختلف و مسوولیتهای سنگین حضور داشته اند.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی تاکید کرد: اگر تغییری که انجام می شود با توجه به ایده های افراد باشد، رقم توجه به آن با تعداد آرا مردم مشخص می شود.
وی با شاره به دلسردی جامعه به دلیل مشکلات موجود، اضافه کرد: امیدواریم مشارکت با بهترین میزان خود اتفاق بیفتد و اگر اینگونه نشد، دولت سیزدهم باید کار و تلاش خود را بسیار بیشتر کند تا با جبران همه کم کاریهای گذشته، امید را در دل مردم ایجاد و آنها را دلگرم کند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه رسانه ها نباید از مطالب واقعی جامعه چشمپوشی کنند، افزود: علت دلسردی مردم ریشه در مشکلات ناشی از عملکردها دارد و نباید همه آن را مرتبط با رد صلاحیت داوطلبان سلایق سیاسی دانست و این رد صلاحیت ها هم منحصر به یک طیف فکری نبوده است.
وی با بررسی سابقه مشارکت مردم ایران در انتخابت های گذشته، به تغییرات آرای داوطلبان و میزان مشارکت به ویژه در سالهای ۱۳۶۸ و ۱۳۷۲ اشاره کرد و اظهار داشت: این تغییرات به واسطه عملکرد دولتها بوده است و مردم هربار با رای خود ضمن پشتیبانی از نظام، نظر خود را درباره دولتها اعلام کرده اند.
نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اینکه رسانه نباید مردم را به ذوق و سلیقه خود تفسیر کند، گفت: دلسردی مردم را نباید به نبود سلایق ربط داد و در همین کردستان، علت اصلی به مشکلات معیشتی بر می گردد.
وی گفت: در نگاه کلی به عملکرد دولتمردان در کشور، مردم از محقق نشدن وعده ها و تحول و سامان گرفتن زندگی خود ناراضی هستند و خیلی ها زندگی خود را با یارانه سر می کنند در حالیکه وعده این بوده که کاری کنند تا کسی به یارانه احتیاج نداشته باشد .
نماینده ولی فقیه در کردستان ضمن احترام به همه سلایق سیاسی، از رسانهها خواست تا همه چیز را منحصر به حذف سلایق سیاسی ندانند.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی اضافه کرد: اینکه برخی تاکید دارند، نبود ذوق ها و سلایق باعث دلسردی مردم شده، در واقع تطهیر نگاه سلیقهای و حزبی خودشان است.
وی اضافه کرد: تمام دولتهای گذشته زحمت کشیدهاند و نباید خدمات آنها را زیر سوال برد و برچسب خیانت زد چرا که اگر خیانتی بود، رهبر معظم انقلاب حکم تنفیذ رییس جمهور را بر می داشت و هرآنچه که بوده مربوط به کم کاری است.
نماینده ولی فقیه در کردستان با تاکید بر لزوم تحلیل و بیان مسائل جامعه، افزود: کرونا هم مشکل دیگری است که می تواند در کاهش مشارکت احتمالی نقش داشته باشد ولی با همه مسائل رسانه ها و خبرنگاران باید امید، وحدت و آرامش را در جامعه نشر دهند.
وی به شاخصههای دولت جوان انقلابی اشاره کرد و افزود: دولت با نشاط و جنب و جوش فکری و عملی که ایدههای جدید و تحولگرا داشته و در عین حال بر آرمانهای انقلاب و ارزشهای اسلامی تکیه داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین پورذهبی گفت: انقلابی کسی است که بیشترین ایجاد رضایت در جامعه داشته باشد و به شکلی عمل کند که مردم راضی باشند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا ۲۸ خرداد برگزار میشود.