به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از ستاد حقوق بشر، در این توییت در خصوص دموکراسی آمریکایی تصریح شده است: «دستاورد دموکراسی آمریکایی برای عراق، لیبی، افغانستان و بسیاری از کشورهای دیگر کودتا، افزایش ناامنی، هرج و مرج، کشت مواد مخدر و درگیریهای داخلی بوده است.»
در ادامه توییت ستاد حقوق بشر آمده است: «آخرین نمونه صدور این دموکراسی، کودتای لیتیوم در نیکاراگوئه بود که رئیس جمهور منتخب را با کودتا بر کنار کردند تا دسترسی آسانتری به منابع طبیعی این کشور داشته باشند.»
ستاد حقوق بشر این توییت را در واکنش به توییت اخیر جو بایدن منتشر کرده که پیشتر ادعا کرده بود: دموکراسی زمانی شکوفا می شود که زیرساختهای دموکراسی قوی باشد، وقتی مردم حق رای آزادانه، منصفانه و راحت داشته باشند، وقتی مطبوعات آزاد و مستقل به دنبال حقیقت هستند، وقتی قانون در مورد همه به طور مساوی اعمال می شود، صرف نظر از اینکه آنها چه کسانی هستند.
آمریکا در داخل و خارج از مرزهایش این مطلب را همواره القا کرده که ملتی ویژه با مسئولیتی خاص در برابر جهانیان بوده و دموکراسی و حقوق بشر، اساسیترین ارزش امریکایی و اصلیترین سیاست امریکا از زمان ویلسون است. این در حالیست که مداخلات نظامی آمریکا به بهانه برقراری دموکراسی در سراسر جهان و تخریب گسترده زیرساختهای کشورهای هدف بر کسی پوشیده نیست.
آخرین اقدام واشنگتن تلاش برای مداخله در انتخابات نیکاراگوئه بود که ناکام ماند. پیروزی مخالفان امریکا نه تنها شکست سنگینی برای سیاستهای واشنگتن در بولیوی و آمریکای لاتین را رقم زد بلکه خبر ناخوشایندی برای بعضی شرکتهای بزرگ آمریکایی است که چشم به منابع غنی بولیوی بویژه «لیتیوم» دوخته بودند شد که حتی برای دستیابی به این منابع در کودتا دست داشتند.