حسین مسافرآستانه در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با تاکید بر آنکه هر فرد در هر وضعیتی که باشد نمیتواند از سرنوشت خود سلب مسئولیت کند و این همان رسالت و وظیفهای اجتماعی و سیاسی است که هر انسانی در قبال جامعه خود دارد، گفت: اینکه به چه انتخابی میرسد را کاری نداشته باشیم اما اینکه باید در انتخاب و روند انتخابات نقش ایفا کند شکی وجود ندارد.
وی ادامه داد: حضور و تاثیرگذاری در روند انتخاب اصلح به ویژه انتخاب شخص رییس جمهوری جزو حقوق آشکار و حق ملت است. هیچ ملتی به هر دلیلی و در هر وضعیتی نمیتواند از این حق صرفنظر کنند. چرا که معقول نیست که از چنین حق بزرگی صرفنظر بکند.
نباید به سادگی از کنار حق خود برای تعیین سرنوشتمان بگذریم
دبیر چهلمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با تاکید بر آنکه هر فرد به هر دلیلی ممکن است که از شرایط و یا بخشی از عملکرد دولت ناراضی باشد اما این مانع نقشآفرینی و حضور او در سرنوشت کشورش نخواند بود. چرا که این حضور امری عقلانی است. در طول تاریخ نیز ثابت شده که بسیاری از ملتها برای رسیدن به حق سرنوشتساز خود در تعیین دولتها تاوان سنگینی پرداختهاند.
وی تصریح کرد: حال که این حق در اختیار ماست نهتنها در این شرایط که در شرایطی سختتر از این نیز باید به هر طریقی بهعنوان یک وظیفه اجتماعی و انسانی خود در انتخابات شرکت کنیم و به هر کاندیدایی که بین کاندیداهای معرفیشده به جمعبندی میرسیم و به نظرمان توفیق بیشتری میتواند داشته باشد رای دهیم تا در سرنوشت خود نقشآفرینی داشته باشیم.
مسیر حل مشکلات اقتصادی و معیشتی از گذرگاه فرهنگ میگذرد
مسافرآستانه با بیان آنکه مشکلات اقتصادی و وضعیت معیشت امروز مهمترین مشکل عموم افراد جامعه را تشکیل میدهد خاطرنشان کرد: اما توقع من آن بود که کاندیداهای محترم کمی درباره برنامههای فرهنگی خود نیز در مناظرهها صحبت کنند چرا که اعتقاد دارم مسیر حل مشکلات اقتصادی نیز از جریان، نگاه و برنامههای فرهنگی قابل حل است.
وی افزود: امیدوارم بعد از انتخاب هر یک از این نامزدها بهعنوان رئیسجمهوری آینده کشورمان آنچنان که مسائل اقتصادی و سیاسی را بهعنوان سرلوحه فعالیتهای خود قرار میدهند ضلع سوم اقداماتشان در همان گامهای نخستین بر حوزه فرهنگ و توجه به هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر استوار باشد.
چراکه تردیدی وجود ندارد که حتی برای برطرف ساختن بسیاری از آسیبهای حوزه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی نخستین موتور پیشران اهالی فرهنگ و تولیدات هنری برای رسیدن به آن جریانسازی و فرهنگسازی عمومی در سطح اجتماع خواهد بود.
به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری ایران ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میاندورهای یازدهمین مجلس شورای اسلامی (برای ۱۱ حوزه انتخابیه؛ آستانه اشرفیه، تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، تفرش، بهار و کبودرآهنگ، گچساران و میانه و برای شش کرسی مجلس شورای اسلامی) و دومین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری (برای ۴ حوزه انتخابیه؛ تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران) برگزار خواهد شد.
محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رییسی، سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی ، عبدالناصر همتی چهار نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.