تهران- ایرنا- مدیر کل اداره هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به توفیقات فراوان کشور در کنار دشمنان این نظام از بدو تاریخ تولد آن تا به امروز، گفت: مشکلات اقتصادی نباید باعث قهر مردم از صندوق‌های رای شود چرا که حضور پای صندوق‌ها مهر تاییدی بر نقش فرد فرد ما در تعیین سرنوشت کشور است.

قادر آشنا در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با بیان آنکه بر اساس قانون اساسی انتخابات در نظام سیاسی متکی به رأی ملت است، اظهار داشت: بر این اساس وظیفه همگانی است که در این فضای رقابتی مشارکت کنیم و به کاندید موردنظر خود رای بدهیم. انتخاب رییس قوه مجریه که بنا بر قانون دارای اختیاراتی وسیع و نفر دوم کشور است به رای تک تک آحاد مردم بستگی دارد چرا که انتخاب رییس‌جمهور با رای بالا هم پشتیبانی اجرایی برای او خواهد بود و هم پشتوانه سیاسی برای کسی که رای اکثریت را می‌آورد به شمار می‌آید.

پس به سبب سهم بالای عموم مردم در تعیین سرنوشت سیاسی نظام و کشور حضور پای صندوق‌های رای وظیفه‌ای است که بر عهده تک تک ما قرار دارد. تا بتوانیم علاوه بر انتخاب کاندید اصلح، در عرصه جهانی و بین‌المللی نشان دهیم تا همواره به سهم خود در تعیین سرنوشت کشور اهمیت داده و می‌دهیم.

حضور پای صندوق رای یعنی ‌توجه به نقش فرد فرد ما در تعیین سرنوشت کشور

غرب از از بدو تولد این نظام سیاسی با تفکر و اندیشه ایران و ایرانی در تقابل بوده است

مدیر کل اداره هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر آنکه این امری واضح است که در جامعه نگرانی‌هایی وجود دارد که بخشی از آن داخلی و بخشی دیگر بین‌المللی است اما نکته مهمتر آن است که همه ما در این کشور زندگی می‌کنیم یادآور شد: از بدو تولد این نظام سیاسی تا کنون جهان غرب با این تفکر و اندیشه در تقابل بوده و لحظه‌ای سکوت نکرده و از دشمنی دریغ نکرده است.

وی افزود: در چنین فضایی که علی‌رغم گرفتاری‌ها و مشکلاتی که در کشور در حوزه اقتصادی وجود دارد اما در حوزه‌های دیگر توانمندی و توفیقات فراوانی داشته و داریم که اگر بخواهم آن‌ها را برشمرم قطعا عدد ۴۰ را رد خواهد کرد. بر اساس مستندات جهانی در حوزه پیشرفت، ایران میان بیست‌وپنج کشور اول جهان قرار دارد. امروز دغدغه اصلی بیشار مسائل اقتصادی است بنابراین با توجه به تمامی آن توفیقات نباید با این نگاه که چون این آسیب‌ها وجود دارد با صندوق رای قهر کنیم!

قهر کردن با صندوق رای نه تنها اشتباه بزرگی است که باید در پای صندوق‌ها حضور پیدا کنیم و به کاندید اصلح خود رای داده و زمینه انتخاب او را فراهم کنیم تا در نظام سیاسی فضای بهتری را در جهان داشته باشیم و بستر و زمینه توفیقات کشورمان در تمامی عرصه‌ها را بیش از پیش فراهم کنیم.

حضور پای صندوق رای یعنی ‌توجه به نقش فرد فرد ما در تعیین سرنوشت کشور

انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۰ در یک نگاه

به گزارش ایرنا، سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میان‌دوره‌ای یازدهمین مجلس شورای اسلامی (برای ۱۱ حوزه انتخابیه؛ آستانه اشرفیه، تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس، تفرش، بهار و کبودرآهنگ، گچساران و میانه و برای شش کرسی مجلس شورای اسلامی) و دومین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری (برای ۴ حوزه انتخابیه؛ تهران، خراسان رضوی، قم و مازندران) برگزار خواهد شد.

محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رییسی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی ، عبدالناصر همتی چهار نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.