به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمود واعظی روزپنج شنبه در دیدار خداحافظی "بنیاد حسین اف" سفیر جمهوری آذربایجان در پایان ماموریتش در تهران، با تاکید بر اینکه با اقدامات انجام شده، به آینده روابط دو کشور خوشبین هستم، گفت: امروز با اراده مثبت روسای جمهور ایران و آذربایجان مشکلی در روابط دو کشور وجود ندارد و روابط دو ملت و دو دولت در بخش ها و حوزه های مختلف به هم گره خورده است و طرفین با نگاه مثبت روند تحکیم روافزون همکاری های را دنبال می کنند.
رییس دفتر رییس جمهور با اشاره به طرحها و پروژههای بزرگی که بین دو کشور امضا و اجرا شده است، اظهار داشت: امروز شرکتها و بخش خصوصی دو کشور نیز همراه با اراده مثبت دو دولت، طرح های مشترک را در زمینههای گوناگون اجرایی و صنعتی در دست اجرا دارند.
واعظی درباره ظرفیتها و مزیتهای همکاری ایران و آذربایجان در عرصههای مختلف گفت: دو کشور همسایه از مزیتهای به مراتب بیشتری برای توسعه با شتاب و همه جانبه روابط برخوردار هستند و میتوانند نیازمندیهای همدیگر را در همه عرصهها برآورده کنند.
وی با تاکید بر اهمیت بازسازی مناطق آزاد شده از سرزمین آذربایجان در جنگ اخیر، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران آمادگی دارد در روند بازسازی این مناطق مشارکت داشته باشد تا این مناطق به سرعت در خدمت اسکان و رفاه مردم آذربایجان و صلح و آرامش ملت های منطقه قرار بگیرد.
"بنیاد حسین اف" نیز در این دیدار با ارایه گزارشی از دستاوردها و تلاشهای انجام شده در راستای توسعه روابط دو کشور در طول دوره ۵ ساله ماموریت خود در تهران اظهارداشت: در دوره ریاست جمهوری جناب آقای روحانی سطح مناسبات و روابط دو کشور کاملا در مسیر منافع دو ملت دگرگون شده و آقای الهام علی اف هم در مناسبت های مختلف تاکید کرده که دوره دکتر روحانی جزو بهترین دوران در روابط دوجانبه ایران ، آذربایجان بوده است.
سفیر آذربایجان در تهران با قدردانی از پشتیبانی و حمایت های همه جانبه رییس دفتر رییس جمهور در تقویت روابط دو کشور گفت: امروز با حمایتهای انجام شده سطح روابط تجاری دو کشور برغم وجود کرونا از ۱۳۵ میلیون دلار به حدود ۹۰۰ میلیون دلار افزایش یافته است و سال گذشته نیز ترانزیت کالا بین دو کشور نه تنها حتی یک روز متوقف نشد بلکه ۳ برابر هم رشد داشته است.
بنیاد حسین اف با بیان اینکه در ۸ سال گذشته روسای جمهور دو کشور ۱۳ بار با یکدیگر ملاقات و ۱۵۶ مقام در سطح وزیر به کشورهای یکدیگر سفرهای کاری داشته اند و همچنین در این مدت ۱۰۳ سند بین تهران و باکو در بخشهای مختلف امضا شده است، گفت: آنچه در سالهای گذشته به همت روسای جمهور دو کشور پایه گذاری شده است راه بازگشت ندارد و ادامه خواهیم داد.