سید راشد جزایری روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: انتخابات یکی از مهمترین رویدادهای سیاسی کشور است که در راستای برگزاری هرچه بهتر این رویداد، همه دستگاهها بنا بر حیطه وظایف خود رسالت مهمی برعهده دارند.
وی ادامه داد: برگزاری انتخابات در شرایط شیوع کرونا سبب شد تا پروتکلهای بهداشتی متناسب با آن تدوین و ابلاغ شود و در همین راستا تمام تلاشها به کار گرفته شده است تا بتوان به طور کامل این پروتکلها را در شعب اخذ رای اجرا کرد و مشکلی در این خصوص بوجود نیاید.
جزایری، جانمایی شعب اخذ رای را از مهمترین این پروتکلها برشمرد و گفت: توصیه شده تا در انتخاب شعب اخذ رای، فضاهای باز در اولویت قرار گیرد و چنانچه فضاهای بسته انتخاب شده است باید درب ورودی و خروجی جداگانه درنظر گرفته شود و تهویه طبیعی و مصنوعی نیز درنظر گرفته شده باشد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از بررسی سلامت عوامل اجرایی، نظارتی و بازرسان انتخابات خبر داد و گفت: از سه روز گذشته روند تستگیری ویروس کرونا از عوامل برگزاری انتخابات انجام شده است و همه عوامل از نظر سلامت تایید شدهاند.
جزایری از راهاندازی سامانه «شعبهیاب» ویژه انتخابات خبر داد و گفت: با فعال شدن این سامانه افراد با سن بالا و کسانی که دارای بیماری زمینهای هستند میتوانند شعب کمتراکم را برای مراجعه انتخاب کنند.
وی همچنین به رصد بیماران مبتلا به کرونا از طریق نرمافزار «ماسک» اشاره کرد و افزود: مبتلایان به کرونا باید قانون قرنطینه خانگی را رعایت کنند و چنانچه در این خصوص بیتوجهی کنند شناسایی و مطابق ضوابط با آنها رفتار میشود.
به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین رنگبندی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، چهار شهرستان کوهرنگ، خانمیرزا، بن و سامان در وضعیت زرد (خطر متوسط) و سایر شهرستانها در وضعیت نارنجی (خطر زیاد) شیوع کرونا قرار دارند.
از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۳۷ هزار و ۱۳۲ مورد نمونهگیری ویروس کرونا در استان انجام شده که بر اساس آن ۴۶ هزار و ۹۷۹ نفر مبتلا به کرونا شناسایی شده است.
۹۳۹ شعبه اخذ رای برای برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در چهارمحال و بختیاری فعال شد.