آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر مقدس قم با اشاره به سخن برخی افراد که می گویند از انتخابات مأیوس شده اند، خاطرنشان کرد: مأیوس شدن در شأن یک انسان مؤمن نیست و ما نباید عهد و پیمانی را که با شهدا و امام شهدا بسته ایم، در نیمه راه انقلاب رها کنیم، بلکه باید خانواده، اقوام و دیگران را نیز به مشارکت دعوت کنیم.
وی با بیان اینکه بروز برخی معضلات در جامعه ناشی از سوءمدیریت و مشکلاتی بوده است، اظهار داشت: امروز صدها خبرنگار به ایران آمده اند تا حضور ملت ایران در صحنه انتخابات را به جهان مخابره کنند و بدخواهان نظام اسلامی نیز بر طبل «تحریم انتخابات» می کوبند، پس حضور کمرنگ ما در انتخابات دشمنان را شاد و دوستان را سرافکنده می کند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه افزود: پس از روشن شدن نتیجه انتخابات، رئیس جمهوری منتخب باید همه را برادر خود بداند و از دیدگاهها و برنامه های آنها برای اصلاح شرایط اقتصادی جامعه استفاده کند، دیگر نامزدها نیز باید به منتخب مردم تبریک گفته و برای پیشرفت و سازندگی کشور در همه عرصه ها به او کمک کنند.
وی همچنین فرآیند برگزاری انتخابات و برگزاری مناظرات نامزدها را مورد توجه قرار داد و گفت: شرایط مناظرات نامزدها از سال های گذشته بهتر شده است، اما همچنان برخی اشکالات وجود دارد و ما باید تمرین کنیم تا در معرض دید میلیون ها تن، آبروی کسی را نبرده و از فرصت مناظرات برای آشنا کردن مردم با برنامه های خود و ایجاد شور انتخاباتی استفاده کنیم.
حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام میلاد امام رضا(ع)، دستیابی به سعادت و سلامت دنیوی و اخروی را در گرو تبعیت و الگوبرداری از اهل بیت(ع) دانست و گفت: ما باید سیره رفتاری و گفتاری ائمه اطهار(ع) را همواره نصب العین خود قرار دهیم تا به شرایطی بازگردیم که نسبت به مطامع دنیوی تعلق خاطر کمتری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه ما به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) عشق می ورزیم، تصریح کرد: بر اساس روایات، دوستی اهل بیت(ع) باید با بندگی پروردگار و انجام واجبات دینی توأمان باشند تا برای انسان سودمند باشند و اگر هر کدام را جداگانه مورد توجه قرار دهیم، مفید و مؤثر نخواهد بود.
خطیب جمعه قم با بیان اینکه پس از انجام فرائض و واجبات دینی، بهترین و مهمترین کارها، شاد کردن دل دیگران است، خاطرنشان کرد: برای مقابله با بیماری های روحی و اخلاقی، باید از خداوند متعال طلب کرده، انسان های مؤمن و وارسته را معلم خویش قرار داده، از تاریخ درس گرفته و از عداوت دشمنان که ضعف ها و کاستی های ما را جلوه گر می کنند، به خوبی استفاده کنیم.