ستاد انتخابات کشور با استقبال عموم مردم برای شرکت در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری، ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندورهای مجلس شورای اسلامی و میاندورهای مجلس خبرگان رهبری با موافقت وزیر کشور، اخذ رای برای انتخاباتهای مذکور در سراسر کشور را تا ساعت ۲۴ تمدید کرد و براساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در صورت تشخیص وزیر کشور رای گیری تا ساعت ۲ بامداد ادامه خواهد یافت.
از مجموع ۵۹ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۳۰۷ نفر واجد شرایط رای دهی در انتخابات در کل کشور، ۲٩ میلیون و ۹۸۰ هزار و ۳۸ نفر مرد و ۲۹ میلیون و ۳۳۰ هزار و ۲۶۹ نفر زن هستند.
در تهران اما همه هزار و ۸۴۶ شعبه اخذ رأی امروز میزبان مردمی بود که شناسنامه به دست در صفوفی فشرده و دشمن هراس آمدند تا با بینش سیاسی و بصیرت خود، عشق و محبت به این نظام و شهدای این خاک پاک را بار دیگر به نمایش بگذارند.
مردمی که دل در گرو این انقلاب دارند و سه هزار شهید دفاع مقدس نشانه این دلدادگی است. مردمی که هرکجا نیاز به حضورشان بوده، ایستادند و مردمی که یک بار در کنار هم مشت بر دهان استکبار زدند .
پایتخت نشینان امروز در هوای گرم پای صندوق های رای حاضر شدند تا با آرای خود کشور سربلند ایران، سربلند باقی بماند و این آمدن مشتی محکم تر از همیشه بر دهان دشمنان این مرز و بوم شده است.
از ساعات اولیه روز شعبه های اخذ رای مملو از حضور مردمی است که برق نگاهشان گواه امید به آینده ای روشن با برگزاری این انتخابات است. در این بین رای اولی ها نیز که تعدادشان کم نیست همه با رعایت پروتکل های بهداشتی رای خود را به صندوق انداختند و با رای درست و آگاهانه خود بار دیگر الگوی ملت های آزاده و آزادیخواه شدند.
ما فرزندان انقلابیم
ظهرابی بانویی که به شعبه اخذ رای مستقر در مسجد الجواد میدان هفت تیر تهران مراجعه کرده در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا که چرا رای می دهید گفت: چرا رای ندهم؟ ما فرزندان انقلابیم. ما پای انقلابی که کرده ایم تا آخرین نفس ایستاده ایم.
وی به مشکلات معیشتی مردم اشاره کرد و گفت: خود من نیز با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می کنم و با وجود مدرک تحصیلی دانشگاهی بیکارم، اما همه این ها دلیل نمی شود که اجازه دهم بیگانگان برای من و هموطنانم تصمیم بگیرند.
این بانوی ایرانی با تاکید بر اینکه رای ندادن من چراغ سبزی است برای دست درازی دشمنان به کشور، اما انها این آرزو را به گور خواهند برد، گفت : اعتقاد دارم حضور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، قدرت ایران را در فضای بینالمللی افزایش میدهد و زمینه را برای گسترش ارتباطات منطقهای تقویت میکند.
انتخاب از سر هیجان و احساسات نباشد
شهروند دیگری پس از رای دادن در شعبه اخذ رای مسجد الجواد هفت تیر به خبرنگار ایرنا گفت: نمیتوان در انتخابات شرکت نکرد و انتظار بهبودی مسایل و مشکلات پیشروی کشور را داشت، عدم شرکت ما در انتخابات جز خوشحالی دشمنان نتیجه دیگری نخواهد داشت، قهر با صندوق رای دامن زدن به شرایط فعلی است.
پارسا علی نژاد افزود:آینده من و دیگر جوانان در گرو انتخابی آگاهانه است، از دیگر جوانان رای اولی مانند خودم تقاضا دارم انتخابشان از سر هیجان و احساسات نباشد.
این جوان با اشاره به این که تنها با انتخابی هوشمندانه مسیر تعالی پیمودنی است گفت: همه تکلیف دارند در انتخابات شرکت کنند تا سرنوشت کشورشان به دست خودشان تعیین شود.
حضور با بصیرت برای تعیین سرنوشت کشور
در میان همه جوانهایی که در ساعات عصرگاهی و با وجود گرمای هوا به شعبه اخذ رای مسجدالجواد آمده بودند، اکثرا به ارزش حضور خود در انتخابات و اهمیت افزایش نرخ مشارکت انتخاباتی واقف بودند و آن را یک پیروزی برای ایران اسلامی می دانستند.
لیلا شکوهی یکی از جوانان رای اولی تهرانی بود که در ساعات بعد ازظهر به شعبه اخذ رای آمده بود تا نقش آفرینی سیاسی خود را در تقویم زندگی خود ثبت کند.
او گفت: اگرچه امروز کشور با تحریمها و مشکلات اقتصادی بسیاری روبهرو است و از عملکرد دولت های قبلی دل خوشی ندارد اما تحریم انتخابات نیز کارگشان نیست و باید با رای شرایط را برای کشوری مقتدر فراهم کرد.
این جوان تاکید کرد: امروز انتخاب درستی برای پیشرفت کشور و حل مسائل کشور و شهر انجام داده ام و به اینده امیدوارم.
امیر بهادری نیز از جمله رای اولی ها بود که با دوستانش در مسجدالجواد حضور یافته بود.
وی با امیدواری به هموار شدن مشکلاتی که امروز جامعه و کشور با آن رو برو است، گفت که امیدوارم در انتخابات ریاست جمهوری با انتخاب فرد اصلح مشکلات کشور حل و فصل خواهد شد.