شهرام خسروی بیژائم روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اکنون ماهانه به صورت میانگین ۳۳۶ سرویس آب با حجم سه هزار و ۸۰۴ مترمکعب برای روستاییان شهرستان درمیان حمل میشود.
وی عنوان کرد: حجم آبرسانی سیار در سال جاری نسبت به سال گذشته کاهش داشته چرا که آبرسانی پایدار به تعدادی از روستاهای شهرستان را انجام دادیم، به عنوان مثال در خرداد سال گذشته ماهانه ۷۷۱ سرویس آب برای روستاییان حمل میکردیم که در حال حاضر به ۳۳۶ سرویس کاهش یافته است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان درمیان یکی از مشکلات آبرسانی سیار را کمبود اعتبار دانست و اضافه کرد: در زمینه آبرسانی سیار در شهرستان ۲ میلیارد تومان به پیمانکاران آبرسان بدهی دارد و امسال هم به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار برای آبرسانی سیار به روستاها نیاز داریم.
وی گفت: علیرغم همه مشکلات با تلاش شبانهروزی کار آبرسانی سیار را دنبال میکنیم تا مردم در روستاها دچار مشکل نشوند.
خسروی افزود: طی یک سال گذشته آبرسانی پایدار به روستاهای نگینان، بیدسک، شیرگ ججگ، خورشیدان، محمد آباد، مهدی آباد گندمی، اشک و آویشک را انجام دادیم و این روستاها از چرخه آبرسانی سیار حذف شدند.
وی با تاکید بر اینکه باید روستاییان مدیریت مصرف آب را جدی بگیرند تا در فصل تابستان و گرما دچار مشکل نشویم گفت: مصرف آب زیاد در بخش کشاورزی در برخی مجتمعهای شهرستان از جمله فخرود و کلاته ملا ما را دچار چالش کرده است.
وی بیان کرد: بر اساس برنامهریزی انجام شده باید به ازای هر نفر در شبانهروز در مجتمع فخرود شهرستان ۱۳۵ لیتر آب تولید و وارد شبکه کنیم که متاسفانه در حال حاضر برای هر نفر حدود ۳۰۰ لیتر تولید میکنم اما به دلیل اینکه این آب در بخش کشاورزی مصرف میشود در برخی روستاها قطعی آب از ۲ تا ۶ ساعت را داریم.
خسروی ادامه داد: مجتمع فخرود شهرستان ۱۸ روستای شهرستان را پوشش میدهد و ۲ برابر مصرف مردم آب تولید و وارد شبکه میکنیم اما متاسفانه باز هم در روستاهای زیرپوشش این مجتمع دچار مشکل قطعی آب هستیم و در این خصوص واقعا نیازمند همراهی مردم هستیم.
شهر اسدیه مرکز شهرستان درمیان در ۱۰۵ کیلومتری بیرجند قرار دارد.