به گزارش روز سهشنبه ایرنا، همزمان با دهه کرامت و ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع) و کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س)، طی مراسمی در خانه فرهنگ کشورمان در شهر راولپندی، «سید محمد علی حسینی» سفیر جمهوری اسلامی ایران و «احسان خزاعی» رایزن فرهنگی سفارت کشورمان در پاکستان از «محمد رفیق مغول» شاعر و فعال فرهنگی پاکستانی به عنوان مروج نمونه فرهنگ رضوی تقدیر کردند.
این مروج فرهنگی با معرفی رایزنی فرهنگی ایران در اسلامآباد از سوی بنیاد بین المللی فرهنگی - هنری امام رضا (ع) ، به عنوان "مروج نمونه فرهنگ رضوی" در نوزدهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) برگزیده شد و از سوی دکتر سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اهدای لوح تقدیر و هدیه نفیس مورد تجلیل قرار گرفت.
رونمایی کتاب «گلستان رضا» به نوشته برگزیده جشنواره بین المللی امام رضا (ع) نیز در این مراسم با حضور جمعی از اندیشمندان، شخصیت های برجسته اهل تسنن و تشیع، اساتید دانشگاه، شعرا و علاقه مندان به توسعه روابط فرهنگی دو کشور برادر ایران و پاکستان برگزار شد.
سفیر ایران در پاکستان به نمایندگی از سوی وزیر فرهنگ کشورمان ضمن اهدای لوح تقدیر به فعال پاکستانی، از نقش برجسته فرهنگی و ادبی و خدمات ارزندهی وی در جهت معرفی فرهنگ اصیل اسلامی، ترویج فرهنگ رضوی و سیره امام رضا (ع) قدردانی کرد.
سیدمحمد حسینی در این مراسم گفت: عرض تشکر و تبریک دارم به شاعر بزرگ پاکستان جناب محمد رفیق مغول شاعر اهل بیت(ع) که درباره شخصیت امام رضا(ع) کتابی را تالیف کردند و اشعار زیبایی را سرودند.
وی افزود: امام رضا(ع) جامع همه فضایل اخلاقی و انسانی بودند و برگزاری چنین مجالسی و بزرگداشت ائمه معصوم علیهم السلام که برای همه ما الگو و اسوه می باشند، می تواند در زندگی فردی و اجتماعی همه ما سرمشق باشد. همان طور که نحوه گفتار و رفتار جد بزرگوار ایشان حضرت پیامبراکرم(ص) برای آن ها سرمشق بوده است.
سفیر ایران علاقه مندی و عشق وافر مردم پاکستان به امام رضا (ع) را ستودنی دانست و بر لزوم تقویت روابط فرهنگی دو کشور و ترغیب به توسعه تعاملات مردمی تاکید کرد.
رایزن فرهنگی سفارت ایران در پاکستان نیز گفت: ویژگیهای شخصیتی، فضایل اخلاقی و کمالات انسانی آن پیشوایان بزرگ دین اسلام، حضرت امام رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) فراتر از آن است که در این جلسه بگنجد ولی در یک کلام میتوانم بگویم که کرامت و بزرگواری یکی از اصلیترین خصیصههای ایشان بوده است. لذا نام گذاری این ایام فرصتی است برای الگو برداری از شخصیت آن بزرگواران و بهترین راه برای رسیدن به زندگی سالم، همراه با موفقیت و سعادتمندی است.