تهران- ایرنا- در ادامه محدودیت های اعمال شده از سوی دولت چین برای استخراج ارزهای دیجیتال، دولت این کشور اعلام کرد که سختگیری ها را دو برابر می کند.

به گزارش ایرنا از رسانه های چین، بانک مرکزی این کشور روز چهارشنبه در اطلاعیه ای از بانک ها و موسسات دولتی خواست با سختگیری بیشتری معاملات ارز رمزنگاری شده را دنبال کنند.

بیانیه بانک مرکزی چین که با نام بانک خلق چین شناخته می شود، روند سقوط بیت کوین را به پایین ترین سطح دو هفته ای و «اتر» دومین ارز معروف دیجیتال جهان را به پایین ترین حد خود در پنج هفته گذشته رساند. روزهای دوشنبه و سه شنبه، قیمت ارزهای رمزپایه اصلی تثبیت شده بودند.

بانک مرکزی چین در این بیانیه از بانک ها و موسسات دولتی خواسته است حساب های مشتریان را به طور کامل بررسی کنند، افرادی را که در معاملات ارزهای رمزپایه شرکت دارند شناسایی کرده و کانال های پرداخت خود را به این افراد به سرعت قطع کنند.

بانک مرکزی چین همچنین گفت که در نشست دیگری چندین بانک و شرکت مالی بزرگ را فراخوانده و از آنها خواسته است اقدامات سختگیرانه‌تری در مورد تجارت با رمزارزها انجام دهند. بانک ساخت و ساز، بانک صنعت و بازرگانی، بانک کشاورزی و بانک پس انداز پستی چین همراه با مقامات سیستم پرداخت علی پی (Alipay) در این نشست حضور داشته اند.

گزارش ها حاکی است چین سال گذشته حدود ۶۵ درصد از تولید جهانی بیت‌کوین را به خود اختصاص داده است.

استخراج ارزهای رمزپایه در سال های اخیر توجه نظارتی را در چین جلب کرده است. در آوریل ۲۰۱۹، کمیسیون توسعه و اصلاحات ملی چین، استخراج ارز رمزنگاری شده را به دلیل نگرانی هایی از جمله اتلاف انرژی و تنظیم مقررات، در لیست اولیه صنایع مورد نظر برای حذف قرار داد و طبق نسخه نهایی منتشر شده در ماه نوامبر امسال استخراج ارز رمزنگاری شده را از لیست حذف کرد.

در ژوئن ۲۰۱۹، بانک مرکزی چین در بیانیه ای اعلام کرد که کلیه مبادلات ارز رمزنگاری داخلی و خارجی و وب سایت های ارائه دهنده سکه های دیجیتال را ممنوع می کند.

اواخر آوریل ۲۰۲۱، منطقه خودمختار مغولستان داخلی واقع در شمال چین اعلام کرد که برای کاهش انتشار کربن در منطقه، مزارع استخراج ارز رمزنگاری شده که از سوخت های فسیلی استفاده می کنند را تعطیل خواهد کرد.

قیمت هر بیت کوین در حال حاضر حدود ۳۲ هزار دلار است در حالی که این رقم پیش از کاهش قیمت در یک ماه گذشته حدود ۶۳ هزار دلار بود.